Στο ebay ..ο Dida


Ημερομηνία Τρίτη, 01 Μάι 2007 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Στο «σφυρί» έβγαλε στο διαδίκτυο ένας οργισμένος οπαδός της Μίλαν τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Ντίντα, λίγο μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί των «ροσονέρι», με 3-2, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, εξαιτίας της κακής απόδοσης του Βραζιλιάνου γκολκίπερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι!



Ο 33χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στη Μίλαν από το 2000, είχε χριστεί ήρωας μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Γιουβέντους στα πέναλτι στον τελικό του Champions League το 2003. Η δημοτικότητά του όμως άρχισε σταδιακά να πέφτει μετά από μια σειρά λαθών, με αποκορύφωμα αυτά που έκανε -λίγες μέρες πριν- στον ημιτελικό του «Όλντ Τράφορντ» κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να αποκρούσει την εύκολη κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο γκολ της Γιουνάιτεντ, ενώ βρέθηκε εκτός θέσης στο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πάντως η ιδιότυπη αυτή δημοπρασία δεν προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον στο eBay αφού, μέχρι τη στιγμή που διαγράφηκε από την ιστοσελίδα την Παρασκευή (27-4), υπήρχαν μόλις 25 προσφορές, με την μεγαλύτερη από αυτές να φθάνει μόλις στα 71 ευρώ

Πηγή: Super Σπορ FM





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1309.html