2 ζωντανές εκπομπές αυτή την εβδομάδα!


Ημερομηνία Δευτέρα, 21 Ιαν 2002 @ 09:10
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΞανά πίσω στους παλιούς μας ρυθμούς..! Καλή εβδομάδα! Ολα καλά; Το εύχομαι! Comdex πήγαμε;;;; ούτε και εγώ..! Νομίζω θα τα καταφέρω να επιβιώσω και έτσι..! Και του χρόνου!

Ξανά πίσω στους παλιούς μας ρυθμούς..! Καλή εβδομάδα! Ολα καλά; Το εύχομαι! Comdex πήγαμε;;;; ούτε και εγώ..! Νομίζω θα τα καταφέρω να επιβιώσω και έτσι..! Και του χρόνου!

Καινούργια προγραμματισμένη εκπομπή έρχεται: την Τετάρτη, στις 21:00, ως συνήθως!.. Ελπίζω να μαζευτούμε να τα πούμε εκεί! Την δε Πέμπτη bonus εκπομπούλα με 80s χορευτικά τραγουδάκια, να θυμηθούμε τα νιάτα μας! Και πάλι το vinylιο έχει την τιμητική του!

Προσπάθεια και για .."εμπλουτισμό" του chat room, με ένα bot, για να μας κάνει πιο ευχάριστη την διαμονή και να πουλάμε και μούρη.. (έχει και ωραία πραγματάκια όπως μπουκάλα, trivial, κα). Το όνομα του Hot-bot.. (χαζό, εεε; διαλέξτε εσείς κάτιτις άλλο, και το ξαναβαφτίζουμε)..

Αφιερώσεις και προτιμήσεις μέχρι Τετάρτη μεσημέρι παρακαλώ.. Αλλιώς, λίγο δύσκολο να προλάβουμε τα τραγούδια που μας ζητάτε.. Αλλά από την άλλη μπορεί και να είστε τυχεροί, αν δεν ζητήσετε κάτι τραβηγμένο από τα μαλλιά..

Ναυάγιο της συγχώνευσης Εθνικής με Πίστεως.. Λέτε να αρνηθώ και εγώ την πρόταση του Κόκκαλη για να συγχωνευθεί με μας το Flash.gr (σε ένα νέο, μουσικό πόρταλ, HotFlash.gr); Οιωνοί και πάλι οιωνοί με τριγυρίζουν..

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article13.html