Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες στο Gagarin 205


Ημερομηνία Παρασκευή, 13 Απρ 2007 @ 00:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Γιάννης Αγγελάκας Την Παρασκευή 13 Απριλίου, η Astra Music παρουσιάζει live, στο Gagarin 205 Live Music Space, τη συγκλονιστική μουσική πρόταση του Γιάννη Αγγελάκα και της πολυπληθούς παρέας των Επισκεπτών, “Από ‘δω Και Πάνω”.

Gagarin 205 Live Music Space,
Λιοσίων 205, 210 8547600-1
(κοντά στο Σταθμό Μετρό / Ηλεκτρικού της Αττικής)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ



Η συγκεκριμένη δουλειά, πέρα από το ότι εξακολουθεί να σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, κατόρθωσε να κερδίσει επάξια μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2005. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε ζωντανά μπροστά στο κοινό της Αθήνας, εκείνο έδειξε να αγκαλιάζει τον Γιάννη Αγγελάκα - και τους συνεργάτες του - σε αυτό το νέο βήμα στην πολύχρονη πορεία του.

Κάθε ζωντανή εμφάνιση του σχήματος μοιάζει περισσότερο με “γιορτή” παρά με συναυλία, με την “στενή” έννοια του όρου, αφού ο χώρος πλημμυρίζει από χρώματα και συναισθήματα, ενώ το κοινό συνοδεύει τους μουσικούς τραγουδώντας, χορεύοντας, χειροκροτώντας, ακόμα και φωνάζοντας, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπό τους ήχους των υπέροχων συνθέσεων του “Από ‘δω Και Πάνω”, αλλά και λίγων αγαπημένων τραγουδιών από το παρελθόν....

Έτσι λοιπόν, η επιστροφή του Γιάννη Αγγελάκα και των Επισκεπτών στη σκηνή φαντάζει ως ιδανική πρόταση για μια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και – φυσικά – υπέροχη μουσική. Είναι σίγουρο πως θα μας προσφέρουν ξανά μοναδικές στιγμές με τραγούδια που ήδη έχουν αγαπηθεί πολύ, όπως το “Σιγά Μη Κλάψω”, το “Αιρετικό”, το “Παροιμίες Από Τον Κρόνο”, το “Ακούω Την Αγάπη” και πολλά άλλα.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 18 ευρώ, στο Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, τηλ. 210 3840020) και το www.i-ticket.gr, όπου γίνονται και τηλεφωνικές κρατήσεις στα 801 11 60000 (από σταθερό) και 210 6786000 (από κινητό).







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1292.html