Διαιτολόγιο πάχυνσης


Ημερομηνία Τρίτη, 10 Απρ 2007 @ 02:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας spirsol



Αν τηρήσατε με ευλαβική συνέπεια την νηστεία της Σαρακοστής σίγουρα θα έχετε ρέψει.. Από το να πέσετε με τα μούτρα στα τσουρέκια, στα σοκολατένια αυγά και τα κουλούρια που περρίσεψαν από το Πάσχα για να πάρετε κανα κιλό (γιατί για κάποιο περίεργο λόγο, όλες οι δίαιτες είναι για να αδυνατίσουμε και όχι για εμας τους πετσί και κόκαλο) υπάρχει κάτι καλύτερο και επιστημονικό. Ο spirsol μας μεταφέρει μια δίαιτα που αλίευσε για να παχύνουμε! Δίαιτα πάχυνσης λοιπόν, για εμάς που έχουμε μείνει οι μισοί και θέλουμε να παχύνουμε σωστά!



Διαιτολόγιο πάχυνσης:

ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα πλήρες και ψωμί ολικής αλέσεως με μαργαρίνη τύπου soft και μέλι ή σπιτική μαρμελάδα.

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Τοστ ζαμπόν-τυρί και χυμός φρούτου επιλογής.

ΓΕΥΜΑ: 3 φορές την εβδομάδα, 1 μερίδα κρέας (μοσχ. ή χοιρινό) επιλογής, κοτόπουλο ή ψάρι επιλογής σχάρας ή βραστό ή φούρνου ή μαγειρευτό + 1 σαλάτα με λαχανικά επιλογής και ελαιόλαδο + ρύζι ή βραστή πατάτα ή μακαρόνια. 1 φορά την εβδομάδα, 1 μερίδα λαδερό επιλογής (φασολάκια, αρακάς, μπάμιες, αγκινάρες) + τυρί κίτρινο επιλογής + ψωμί ολικής αλέσεως.

2 φορές την εβδομάδα, 1 μερίδα όσπριο επιλογής (φακές, ρεβίθια, φασόλια) + τυρί κίτρινο επιλογής + ψωμί ολικής αλέσεως.

1 φορά την εβδομάδα, 1 μερίδα σύνθετης παρασκευής με ζυμαρικό ή ρύζι και κιμά (π.χ. γιουβαρλάκια, παστίτσιο) + 1 σαλάτα με λαχανικά επιλογής και ελαιόλαδο + τυρί κίτρινο επιλογής + ψωμί ολικής αλέσεως.

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Γιαούρτι πλήρες με δημητριακά και μέλι ή γλυκό με βάση το γάλα (ρυζόγαλο, κρεμ-καραμελέ, άνθος αραβοσίτου).

ΒΡΑΔΙΝΟ: Σαλάτα επιλογής με ελαιόλαδο και ψάρι επιλογής ή μερίδα κοτόπουλο σχάρας ή 2 αυγά βραστά και ρύζι πιλάφι ή πουρές πατάτας και ψωμί ολικής αλέσεως και φρούτο επιλογής. Στη διάρκεια της ημέρας 1? 2 χούφτες ξηροί καρποί ανάλατοι.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: 2 φορές την εβδομάδα σοκολάτα n Καθημερινά 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.

Καλό ..στρογγύλεμα!





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1287.html