Χτίστε ένα πηγάδι για τα γενέθλια του Bono


Ημερομηνία Πέμπτη, 05 Απρ 2007 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Για πέμπτη χρονιά στη σειρά, το African Well Fund με χαρά ανακοινώνει τα σχέδια για την έναρξη εξεύρεσης πόρων για το πλάνο "Build a Well for Bono's Birthday" (Χτίστε ένα πηγάδι για τα γενέθλια του Bono)



Από τις 22 Μαρτίου έως τις 6 Μαίου το African Well Fund καλεί τους φίλους των U2 αλλά και όλους όσους έχουν εμπνευστεί από τον ακούραστο ακτιβισμό του Bono, στο όνομα της Αφρικής, να κάνουν μια δωρεά λόγω των γενεθλίων του στις 10 Μαϊου. Η δωρεά σας, είτε είναι 100, είτε 75 είτε 40 δολλάρια, είντε όσα αντέχετε, θα ταξιδέψει ένα μακρύ δρόμο για να δώσει καθαρό νερό στους ανθρώπους της Αφρικής!

Οι δωρεές από τις προηγούμενες καμπάνιες, στα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, μάζεψαν περισσότερα από $80,000 και έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από τους συνεργάτες μας, την Africare για να χρηματοδοτήσουν δημιουργία πηγαδιών και υδραγωγείων στην Ουγκάντα, την Αιθιοπία, την Αγκόλα και την Ζιμπάμπουε ενώ τα τρέχοντα σχέδιά μας χρηματοδοτούν έργα υδροδότησης σε Ουγκάντα, Ρουάντα και Σιέρα Λεόνε. Τσεκάρετε την ιστοσελίδα της AWF για περισσότερες λεπτομέρειες για τις ενέργειές μας. Το περασμένο Σεπτέμβριο δύο μέλη μας ταξίδεψαν στην Αφρική για να επιβλέψουν Πηγάδια και εγκαταστάσεις που χτίζονταν με χρήματα από παλιότερες καμπάνιες γενεθλίων. Μπορείτε να δείτε video από το ταξίδι στο youtube.com ή να διαβάσετε το blog του ταξιδιού της AWF στην Αφρική για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η καμπάνια Built A Well έχει δημουργηθεί από φίλους των U2 και συν-ακτιβιστές του τραγουδιστή των U2, Bono. Το ελληνικό fan club των U2, Out Of Control, τιμά αυτή τη πράξη, όπως τιμάει τον ακτιβισμό και όσους ΚΑΝΟΥΝ κάτι για να βοηθήσουν για τα παγκόσμια προβλήματα, και βοηθάει όσο μπορεί τις ενέργειες αυτές της AWF όπως κάνει και με τις ενέργειες της One Campaign. Βρείτε περισσότερα για το fan club στο u2club.gr





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1282.html