Τραγουδήστε στη σκηνή με τους Scorpions - Διαγωνισμός


Ημερομηνία Τρίτη, 03 Απρ 2007 @ 04:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΜεγάλος διαγωνισμός για το Scorpions Festival!

Στείλτε τα demo σας και τραγουδήστε μαζί με τους Scorpions και άλλα δύο συγκροτήματα, τον Ιούνιο στην Αθήνα!

Ένα νέο μεγάλο ροκ φεστιβάλ γεννιέται από τους Scorpions και ζητάει την συμμετοχή σου!To 2005 εγκαινίασαν το Καραϊσκάκη ως.. συναυλιακό χώρο και έκοψαν 25.000 εισιτήρια! Μια χρονιά αργότερα, το 2006, μαζί με τους Whitesnake έκοψαν, στον ίδιο χώρο, 35.000 εισιτήρια!!! Το 2007 ετοιμάζουν κάτι ακόμα πιο δυνατό. Οι Scorpions, το πιο αγαπητό ροκ συγκρότημα στο ελληνικό κοινό, από το Λος Άντζελες που βρίσκεται για να ηχογραφήσει το νέο του δίσκο (ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο), ανακοινώνει την ίδρυση ενός νέου μεγάλου ροκ φεστιβάλ υπό την καλλιτεχνική τους διεύθυνση.

Εκτός από τον Joe Cocker και την εκρηκτική Juliette Lewis με το συγκρότημά της the licks, οι Scorpions ανακοινώνουν ότι θα επιλέξουν μετά από έναν διαγωνισμό και ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα να τραγουδήσει μαζί τους εκείνη την βραδιά!

Όσοι θέλουν να βρεθούν στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 18 Ιουνίου και να ανοίξουν τραγουδώντας στο πρώτο Scorpion Festival, μπορούν να στείλουν τα demo τους μέχρι την Παρασκευή 11 Μαϊου στην Cultural Action, Νέας Εφέσου 60, Καισαριανή, τηλ. 210-7298944, Τ.Κ. 16121 με την σημείωση ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SCORPIONS FEST.

Οι Scorpions θα τα ακούσουν όλα και ο τραγουδιστής τους, ο Klaus Meine, θα έρθει στις 21 Μαϊου, έναν μήνα πριν την συναυλία, για να ανακοινώσει τον νικητή, σε μια live βραδιά στον Σταυρό του Νότου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να μπουν στο site www.scorpionsfestival.gr και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που είναι απαραίτητη να σταλεί μαζί με το demo.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-7298944


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ SCORPIONS?

Ο ιδρυτής των Scorpions, Rudolph Shenker λέει για τον διαγωνισμό: «Στείλτε αμέσως τα τραγούδια σας. Ακόμα κι αν δεν είστε εσείς οι νικητές, εμείς θα σας απαντήσουμε και θα σας πούμε την γνώμη μας. Και θα δώσουμε τα demo σας και σε άλλους σημαντικούς ανθρώπους της δισκογραφίας.

Θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα νέα συγκροτήματα ουσιαστικά! Να ακουστεί ο δικός τους νέος ήχος, δίπλα στον δικό μας». Ενώ όπως αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωσή του και ο Klaus Meine για το νεοσύστατο φεστιβάλ: «Αυτό το φεστιβάλ ήταν εδώ και πολλά χρόνια το όνειρό μας. Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα. Μια βραδιά αφιερωμένη στο ροκ που μας γέννησε, μας μεγάλωσε και είναι το soundtrack της ζωής μας.

Σας περιμένoυμε στις 18 Ιουνίου, στην Αθήνα, για να εγκαινιάσουμε ένα μεγάλο ροκ φεστιβάλ. Το Πρώτο Scorpions festival που θα γίνει κάτω από τον πάντα υπέροχο καλοκαιρινό Ελληνικό ουρανό, που τόσο αγαπάμε...».

Info: Οι Scorpions μαζί με άλλα τρία συγκροτήματα θα εγκαινιάσουν το πρώτο τους Scorpions festival στην Αθήνα, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ανακοινώνουν έναν μεγάλο διαγωνισμό για την ανάδειξη του ελληνικού ροκ συγκροτήματος που θα ανοίξει αυτή την βραδιά. Αν έχετε δικό σας συγκρότημα, αν γράφετε μουσική, στείλτε τα demo σας στην Cultural Action μέχρι την Παρασκευή 11 Μαϊου.


Εταιρία παραγωγής: Cultural Action.
Συμπαραγωγή: Sportsunited.
Πληροφορίες στο 210-7298944 και
www.scorpionsfestival.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1280.html