Απομένουν 2 μέρες για την αναχώρηση του The World Off Road


Ημερομηνία Δευτέρα, 02 Απρ 2007 @ 09:25
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας nio4



Τη Δευτέρα 2/4/2007, πάντα στη Land Rover North, θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του The World Offroad, στην οποία θα αποκαλυφθεί και το Discovery3 της αποστολής. Η επόμενη μέρα είναι αφιερωμένη στους φίλους του The World Offroad και στο κοινό. Ο Άκης και η Βούλα θα βρίσκονται από τις 3:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. στην έκθεση της Land Rover για να δείξουν σε όλους το αυτοκίνητο αλλά και για να μιλήσουν για το μεγάλο τους ταξίδι. Να είστε όλοι εκεί!

H Land Rover North βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 197, Κηφισιά. Πληροφορίες στο 210.8001540.



Τι είναι το The World Offroad

Ένα όνειρο ζωής αλλά και ένα καλά οργανωμένο πρότζεκτ για μία αποστολή στον κόσμο διάρκειας δύο χρόνων. Είμαστε ένα ζευγάρι Ελλήνων με δίψα να εξερευνήσουμε τον πλανήτη Γη, έχοντας στη διάθεσή μας ένα καλά εξοπλισμένο 4x4 όπως το Land Rover Discovery TDV6. Το εγχείρημά μας είναι να κάνουμε το γύρο του κόσμου σε 800 ημέρες, περνώντας και από τις 5 ηπείρους, Μιλάμε για ένα οδοιπορικό 200.000 χιλιομέτρων περίπου σε περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου.

Είναι τόσο εύκολο να το πετύχεις αυτό;

Δεν είναι! Αλλά έχουμε μία απλή ιδέα: να εργαζόμαστε καθ' οδόν. Το αυτοκίνητο, οι ξενώνες ή τα κάμπινγκ που θα συναντούμε, θα είναι το γραφείο μας. Μιλάμε για ένα κινητό δημοσιογραφικό πρακτορείο το οποίο θα γεννά καθημερινά, άρθρα, φωτογραφίες, ραδιοφωνικά προγράμματα και - γιατί όχι; - τηλεοπτικές εκπομπές. Μιλάμε δηλαδή για δημοσιογράφους χωρίς σύνορα!

Ενημέρωση on line μπορείτε να έχετε απο το site μας: TheWorldOffRoad.com





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1279.html