Ζούγκλα! Νεκρός οπαδός στη Λεωφόρο Λαυρίου


Ημερομηνία Παρασκευή, 30 Μάρ 2007 @ 07:35
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας nio4



Ενας νεκρός 25χρονος άνδρας και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (29/3) στη Λεωφόρο Λαυρίου πριν από τον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Οι οργανωμένοι "στρατοί" των δύο ομάδων συναντήθηκαν στη Λεωφόρου Λαυρίου κι άρχισαν τον... πόλεμο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας οπαδός και να τραυματιστούν άλλοι επτά.



Ο 25χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετώπιζε το πιο σοβαρό πρόβλημα (τον πέταξαν στο δρόμο όπου και τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα), διεκομίσθη στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου συνελλήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος οπαδός κατέληξε φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να προήλθαν από την πρόσκρουση του με το διερχόμενο όχημα.

Οι τραυματίες απο τα επεισόδια είναι επτά και μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, όπου επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης μεταξύ των οπαδών, όπως τόνισε ο διευθυντής της εφημερίας του ΚΑΤ κ. Αντωνόπουλος.


Πηγή: Contra.gr





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1274.html