Συνεργασία Reamonn και Μιχάλη Χατζηγιάννη


Ημερομηνία Τρίτη, 20 Μάρ 2007 @ 05:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΕδώ και λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη και να που σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση. Δύο ημέρες μετά τις δύο υπερεπιτυχημένες συναυλίες των Reamonn σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα - όπου αποθεώθηκαν από περίπου 2.000 φίλους τους - έρχεται η συνεργασία έκπληξη με τον κορυφαίο έλληνα καλλιτέχνη, Μιχάλη Χατζηγιάννη! Ο Rea Garvey, τραγουδιστής της μπάντας και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ηχογράφησαν από κοινού τη μεγάλη επιτυχία "Tonight", τραγουδώντας εναλλάξ τους αγγλικούς και τους αντίστοιχους ελληνικούς στίχους που έγραψε η Ελεάνα Βραχάλη, σε μια συνεργασία που αναμένεται να παρατείνει την εντυπωσιακή σταδιοδρομία του τραγουδιού στα ελληνικά ραδιόφωνα, για πολύ καιρό ακόμη!

Εσείς μπορείτε να το ακούσετε από τώρα στο καθημερινό πρόγραμμα του HotStation.gr!Να θυμίσουμε πως το "Tonight" κατέχει το ρεκόρ παραμονής international track στην κορυφή του ελληνικού airplay με 16 (!) εβδομάδες, εκ των οποίων οι 13 συνεχόμενες! Από την άλλη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο έλληνας καλλιτέχνης με τα περισσότερα ραδιοφωνικά Νο1 hit τα τελευταία χρόνια.

Η κορυφαία συνεργασία της χρονιάς για την ελληνική μουσική-και μάλιστα με διεθνή προέκταση, αφού το ντουέτο πρόκειται να κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό - είναι γεγονός!

Tο κομμάτι "Tonight" στην εκτέλεση των Reamonn με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, θα βρίσκεται στην επανέκδοση του άλμπουμ των Reamonn "Wish" αλλά και σε αυτή του άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη "Φίλοι κι Εχθροί".. Επίσης, ο Μιχάλης επιμελείται την παραγωγή του νέου album της Δέσποινας Ολυμπίου, album που αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου.

Δεν τελειώνει εδώ όμως το θέμα «Χατζηγιάννη». Μόλις οριστικοποιήθηκε ότι το φημολογούμενο live του στο Λονδίνο θα γίνει οριστικά στις 5 Μαΐου σε χώρο που όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Η photo μάλιστα σύμφωνα με την οποία θα γίνει η αφίσα του live αυτού έχει ήδη σταλεί στους υπευθύνους άρα σε λίγες μέρες θα κοσμεί τους δρόμους του Λονδίνου.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό λοιπόν, it's all "Μιχάλης Χατζηγιάννης" to me... αν θέλετε επίσης να δείτε και το ανανεωμένο του site κάντε κλικ στο michalishatzigiannis.gr

Πηγές: Universal Music - Greece & Mad TV

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1263.html