Battle of the Bands - Rock συγκροτήματα - ΑΝ club


Ημερομηνία Τρίτη, 27 Φεβ 2007 @ 18:45
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Η Loud Sound παρουσιάζει στο πλαίσιο του «Battle of the Bands» μια βραδιά με νεανικά συγκροτήματα από όλο το φάσμα της rock/hard rock σκηνής. Οι μπάντες που θα διαγωνιστούν σε αυτή την φάση των προκριματικών θα είναι οι:

  • Iorana
  • Third Guided Creation
  • The Mothers of Destruction
  • Jumpsters
  • Demerit
  • Blackout
  • 4Lt



Χορηγός επικοινωνίας: HotStation.gr



Η συναυλία θα λάβει χώρα στο ΑΝ Club [Σολωμού 13-15, Εξάρχεια] την Κυριακή 4 Μαρτίου 2007, με ώρα έναρξης στις 19.30 και τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Πληροφορίες για τον θεσμό «Battle of the Bands» ή για την ίδια συναυλία μπορούν να αντληθούν από την ιστοσελίδα της Loud Sound, www.loudsound.gr

Loud Sound

Η Loud Sound productions είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται κυρίως σε συναυλίες τύπου «battle of the bands». Δημιουργήθηκε ώστε να βοηθήσει νεανικά συγκροτήματα να ακουστούν ζωντανά, μπάντες που κάλλιστα μπορούν να έχουν μηδενική ή κάποια σχετική μικρο-μεσαία συναυλιακή εμπειρία. Βασικός μας στόχος είναι να αναπτύσσουμε και να παρέχουμε στις νέες, ανεξάρτητες μπάντες συναυλιακές ευκαιρίες. To «Battle of the Bands» απευθύνεται σε νέα, ερασιτεχνικά rock/alternative/metal σχήματα που συνήθως δεν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τα τραγούδια τους live σε ένα ευρύ κοινό. Η Loud Sound δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε ένα σεβαστό αριθμό κοινού ώστε να μεγαλώσει γρήγορα ο αριθμός των οπαδών, καινούργια άτομα να γνωρίσουν καινούργιες μπάντες, και να αγοράσουν τα προϊόντα της κάθε μπάντας (demos, promos, μπλουζάκια κ.ά.). Το όραμα της Loud Sound είναι η συνεχόμενη ενίσχυση της rock/alternative/metal τοπικής κοινότητας με την παρουσίαση ανερχόμενων σχημάτων, την αντιπροσώπευση της με όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό εν ενεργεία συγκροτημάτων, για να γίνει στο τέλος πράξη η συσπείρωση, η αύξηση της δυναμικής της πάσχουσας ελληνικής rock/alternative/metal μουσικής σκηνής.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1250.html