Δυτικές Συνοικίες - Ολοι Μαζί Live + 2 Studio - AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!


Ημερομηνία Πέμπτη, 15 Φεβ 2007 @ 00:10
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Οι ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ επιστρέφουν με την 4η δισκογραφική δουλειά τους: ένα διπλό LIVE cd το οποίο θα περιλαμβάνει και 2 νεα studio tracks. Το άλμπουμ θα είναι έτοιμο στα τέλη του Φεβρουαρίου και θα κυκλοφορήσει από την Alpha Records.


O HotStation.gr εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα (και ήδη μεταδίδει καθημερινά από τις 14/2) τη ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ από τα δύο νέα τραγούδια από τις Δυτικές Συνοικίες "Πρόταση Γάμου" (στίχοι: Ακης Βαλογιάννης - μουσική: Κώστας Μυλώσης) και "Μη Σταματάς" (στίχοι: Ζαφ. Κατσιφού - μουσική: Μάνος Μπουζάκης). Μπορείτε να τα ακούσετε και με κλικ πάνω στους τίτλους τους!



Το διπλό αυτό CD αποτελείται από μια προσεκτική επιλογή τραγουδιών του συγκροτήματος αλλά και άλλων καλλιτεχνών, ερμηνευμένα με το τον ιδιαίτερο τρόπο και άποψη των Δυτικών Συνοικιών. 27 συνολικά tracks (συμπεριλαμβανομένου και του bonus track ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ) με ένταση, πάθος, μελωδία, ρυθμό, υπόσχονται να αποτελέσουν μια πολύ καλή συντροφιά για πολλές ώρες μουσικές, σε όσους το επιλέξετε για να συμπληρώσει την δισκοθήκη σας.



Το εξώφυλλο από το νέο διπλό CD από τις Δυτικές Συνοικίες "Ολοι Μαζί Llive + 2 Studio" όπως περίπου θα είναι όταν κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου

Αναλυτικότερα λοιπόν, εκτός από τα Θα βάλω τα δυνατά μου, Δον Κιχώτης, Καλοκαιρινά ραντεβού, και τα άλλα hits του γκρουπ, θα βρούμε και προσεγμένες διασκευές όπως τα Smoke on the Water (Deep Purple), Μ' αρέσει να μην λέω πολλά (Υπόγεια Ρεύματα), Πόσο Σε Θέλω (Τερμίτες), Είπες Πως (2002 GR), Φανή (Καζούλης), και πολλά ακόμα τραγούδια που έχουμε γνωρίσει από Σιδηρόπουλο, Λαθρεπιβάτες, Βιτάλη, Κατσιμίχα, Παπακωνσταντίνου, κα) ξαναπαιγμένα και τραγουδισμένα με σεβασμό και αγάπη.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμότατα τις Δυτικές Συνοικίες και την Alpha Records για την άψογη συνεργασία μας (και ειδικότερα τον Μάνο Μπουζάκη).
Τα δύο νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια τα ακούτε καθημερινά στο πρόγραμμα του HotStation.gr. Τα προλογίζει ο Κώστας Μυλώσης, η βασική φωνή από τις Δυτικές Συνοικίες και θα τα ξεχωρίσετε αμέσως (και από το ρυθμό και την φρεσκάδα τους)!





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1243.html