ConnectBar - H καλύτερη Ελληνική toolbar είναι εδώ..


Ημερομηνία Τρίτη, 13 Φεβ 2007 @ 22:10
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiSΗ connectbar είναι η πρώτη Ελληνική toolbar που ξεκίνησε καθαρά σαν κοινότητα χωρίς να ανήκει σε κάποιο site, επιχείρηση, φόρουμ ή blog. Δημιουργήθηκε από hobby και μέχρι σήμερα συνεχίζει την ανοδική πορεία της στο χώρο του Ελληνικού internet συμπληρώνοντας 6 μήνες ζωής ενώ περισσότεροι απο 1500 νέοι χρήστες την εμπιστεύονται κάθε μήνα.

Με την ConnectBar μπορείτε να έχετε:
- Streaming Τηλεόραση
- Live Ραδιοφωνικοί σταθμοί (και φυσικά ΚΑΙ τον HotStation.gr)
- RSS, τα πιό ενδιαφέροντα rss links για να μαθαίνετε τα πάντα
- del.icio.us σελιδοδείκτες
- Πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως ταινίες, σειρές, εκπομπές, ντοκυμαντέρ, συναυλίες, κλπ
- 7 μηχανές αναζήτησης
- Πληθώρα επιλεγμένων βίντεοκλίπ κατεταγμένα σε αναλυτικά μενού.Η connectbar δεν υποστηρίζεται από καμία εταιρία ή site παρά μόνο από τους ίδιους τους χρήστες της διαφημίζοντας την μέσα από forums, e-mails και μέσω φίλων και γνωστών

Η ανταπόκριση των Ελλήνων χρηστών είναι αρκετά αισιόδοξη μιάς και κάθε μήνα έχουμε περίπου 1.500 νέους χρήστες από τους οποίους μάλιστα έχουμε και ένα αξιοπρεπή αριθμό εγγεγραμένων μελών στο forum μας χωρίς κάν να χρειάζεται εγγραφή !!!


Την βρίσκετε σε 2 εκδόσεις:
Για τον Internet Explorer

και για Mozilla Firefox

Πρώτα απ’ όλα η ανάπτυξη των υπηρεσιών της connectbar έχει βάση τις ανάγκες μας ως χρήστες του διαδικτύου γι’ αυτό ανανεώνεται συνέχεια σαν ζωντανός οργανισμός.

* Τηλεόραση συνεχούς ροής (streaming)

* Ραδιοφωνικοί σταθμοί από όλη την Ελλάδα ζωντανά απο fm και web

* RSS, τα πιό ενδιαφέροντα rss links για να μαθαίνετε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να αλλάζετε ιστοσελίδες και ανοίγετε προγράμματα, κατευθείαν από τον browser σας.

* del.icio.us σελιδοδείκτες, ενσωματομένο κουμπί που κάνει την εισαγωγή σελιδοδεικτών στο del.icio.us παιχνιδάκι

* Πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως ταινίες, σειρές και αποθηκευμένα προγράματα (εκπομπές, ντοκιμαντέρ, συναυλίες κτλ.)

* 7 μηχανές αναζήτησης: google.yahoo.windows live.e-bay.altavista.trinity-pathfinder.gr.skroutz.gr

* Πληθώρα επιλεγμένων βίντεοκλίπ από το You Tube κατεταγμένα σε αναλυτικά μενού.

* Myspace.com login shortcut για ευκολία στην πρόσβαση του myspace λογαριασμού σας από οπουδήποτε στο web, κάτι που παρέχει και διπλή προστασία ενάντια του phising.

Αυτό που θα συμπληρώσουμε είναι ότι πρόκειται για μια πολύ βοηθητική μπάρα στον browser σας που ενημερώνεται πολύ συχνά και σας λύνει τα χέρια, ακόμα και όταν δεν έχετε ιδέα που να σερφάρετε / χαζολογήσετε.. Το περιεχόμενο συνεχώς ενημερώνεται (αυτόν τον καιρό έχει ειδικό button για την ημέρα των ερωτευμένων με όλα τα links που χρειάζεστε αν είστε ένας από αυτούς) και εμπλουτίζεται.. (SOS τα videaκια με Τσουκαλά και Λεβέντη, ή ολόκληρες συλλεκτικές ταινίες όπως τα Τσακάλια, ή το Χουλιγκανς - κάτω τα χέρια από τα νιάτα).

Καλή διασκέδαση και περιήγηση!

ConnectBar install links:

Internet Explorer

Mozilla FirefoxΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1242.html