O Method Man και ο Redman τον Μάρτιο στην Αθήνα


Ημερομηνία Παρασκευή, 26 Ιαν 2007 @ 06:05
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Τα καλύτερα παιδιά έρχονται! Το Σάββατο 10 Μαρτίου, η Αθήνα θα υποδεχτεί τον Method Man και τον Redman, το κορυφαίο superstar δίδυμο της rap στον κόσμο. Είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της μαύρης μουσικής, με εξαιρετικά επιτυχημένες καριέρες ως solo καλλιτέχνες, αλλά και με αμέτρητες συνεργασίες. Τα τρομερά ξαδέλφια από το New Jersey, με τον ιδιαίτερο ο καθένας ήχο τους, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της μουσικής της τελευταίας δεκαετίας, φέρνοντας την rap/hiphop μουσική κοντά στο mainstream, χωρίς να την εμπορικοποιήσουν.



Ως δίδυμο, ο Method Man και ο Redman είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της σύγχρονης αμερικανικής κουλτούρας. Μουσικά, έχουν κυκλοφορήσει ένα μόλις άλμπουμ “Blackout!”, το οποίο έγινε πλατινένιο, όμως έχουν συνεργαστεί με πολύ κόσμο: Limp Bizkit, Notorious B.I.G., 2Pac, LL Cool J, κλπ. Εκτός μουσικής, έχουν πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη κωμωδία “How High” (έσοδα πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια), είχαν το δικό τους sitcom “Method & Red”, έχουν δώσει την φωνή τους σε κινούμενα σχέδια, είναι φιγούρες σε παιχνίδια του Playstation (Def Jam: Vendetta, Def Jam: Fight for NY, κλπ)

Ο Method Man ήταν ο ιδρυτής και το κορυφαίο όνομα που ξεπήδησε από τους θρυλικούς Wu Tang Clan. Στην προσωπική καριέρα του, έχει πουλήσει εκατομμύρια και έχει ήδη 3 πλατινένιους και έναν χρυσό δίσκο, που έχουν μπει όλοι στο Top4 του Billboard, γεγονός εξαιρετικά δύσκολο για καλλιτέχνη οποιουδήποτε είδους μουσικής. Το πρόσφατο άλμπουμ του “4:21...The Day After” κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2006 και πήγε κατευθείαν στο Νο8 του Billboard.

Ο Method Man έχει κερδίσει και βραβείο Grammy (1996) για το τραγούδι του "I'll be There For You/You're all I Need" με την απόλυτη ντίβα, Mary J. Blige. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του hiphop (Jay-Z, Missy Elliot, P. Diddy, Ludacris, Chris Rock, Mobb Deep, κλπ). Παράλληλα, έχει ακολουθήσει και καριέρα ηθοποιού, με εμφανίσεις σε πολλές ταινίες (Belly, One Eight Seven, The Great White Hype, Oz, The Wire, My Baby's Daddy) και στο περίφημο Garden State, στο οποίο έκανε και παραγωγή.

Ο Redman έχει στο ενεργητικό του 5 χρυσούς δίσκους, ενώ έχει συνεργαστεί με τους πάντες: The Offspring, Eminem, Gorillaz, Wyclef Jean, Snoop Dogg, 2Pac, Cypress Hill, De La Soul, Dru Hill, Tribe Called Quest, L L Cool J, KRS-One, Beverley Knight και πολλούς άλλους. Έγινε πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό το 2002, χάρη στην συνεργασία του με την Christina Aguilera στο super hit της, “Dirrty”. Ως ηθοποιός, έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες (Scary Movie 3), ενώ κομμάτια του έχουν ακουστεί σε soundtracks όπως τα 8 Mile, Gone in Sixty Seconds, The Fast and The Furious, Blade II, Syrianna, κλπ.



Δισκογραφία Method Man:
1994 - Tical, No4 US Album Chart
1998 - Tical 2000: Judgement Day, No2 US Album Chart
1999 - BlackOut!, No3 US Album Chart (με τον Redman)
2004 - Tical 0: The Prequel, No2 US Album Chart
2006 - 4:21… The Day After, No8 US Album Chart


Δισκογραφία Redman: 1992 - Whut? Thee Album, No49 US Album Chart
1994 - Dare Iz a Darkside, No13 US Album Chart
1996 - Muddy Waters, No12 US Album Chart
1998 - Doc's Da Name 2000 , No11 US Album Chart
1999 - BlackOut!, No3 US Album Chart (με τον MethodMan)
2001 -Malpractice, No4 US Album Chart


Ο METHOD MAN (ιδρυτικό μέλος των περίφημων Wu Tang Clan) & o REDMAN, ή αλλιώς ένα από τα πιο hot ντουέτα της σύγχρονης rap/hip-hop σκηνής των Η.Π.Α., έρχονται στις 10 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο, για μία συναυλία στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού – Κτίριο 6!

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα.





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1231.html