Είναι ωραία εκεί στον Βορρά&#…;


Ημερομηνία Τρίτη, 05 Δεκ 2006 @ 13:04
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας LavantiS



Μετά από μια εβδομάδα στην Βόρεια Ελλάδα, Μακεδονία και Θράκη, οι Film θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στους πάνω από 1000 θεατές που είδαν τις συναυλίες τους σε Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Αμύνταιο και Σέρρες!



Με την εναρκτήρια συναυλία της Ξάνθης στο Mistral να γίνεται sold out, με το Ξυλουργείο του Μύλου να το πλησιάζει (χώραγαν – δεν χώραγαν άλλοι 40 άνθρωποι…), με τις Σέρρες να γεμίζουν Κυριακή βράδι ένα ολόκληρο κινηματοθέατρο, αλλά και τις όμορφες βραδιές στο ξύλινο και υπέροχο Otherside στο Αμύνταιο και στο γεμάτο συναίσθημα Jazz Rock στη Καβάλα, η περιοδεία αυτή μόνο όμορφες αναμνήσεις θα αφήσει!

Οι Film ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στη πραγματοποίηση αυτού του σκέλους της περιοδείας τους, τα ραδιόφωνα (Republic, Ρόδον FM, Noize, Paradise, Ράδιο Αμύνταιο, J Radio), όσους στήριξαν τις συναυλίες με αναφορές και δημοσιεύσεις (ανάμεσά τους τα HotStation.gr, Pop-Rock.gr, Mad.tv, Atraktos.net και Kavalanet.gr) και όσους μοίρασαν απλόχερα την φιλοξενία τους. Kαι φυσικά ευχαριστούν τις μπάντες που μοιράστηκαν την σκηνή μαζί τους, τους Μωβάστρο στη Καβάλα, τους Radial Groove στη Ξάνθη, τους Sugarmate στη Θεσσαλονίκη αλλά και τα φοβερά παιδιά της νέας σκηνής, τους Zebra Tracks οι οποίοι σε τρεις συναυλίες κατάφεραν να κερδίζουν το κοινό!

Sold out μέσα στο χειμώνα από μια Ελληνική indie rock μπάντα; Κι όμως ναι! Και υπάρχει και τρόπος να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές! Γκρουπ υπάρχουν, χώροι και Μέσα άρχισαν να ενδιαφέρονται και μένει να γίνει το πάντρεμα με το κοινό το οποίο έδειξε ότι διψάει για κάτι τέτοιο. Κάτι αλλάζει…

Οι Film περιμένουν και το Αθηναϊκό κοινό, τη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Lab 22, στις 10.00. Μια μέρα νωρίτερα εμφανίζονται στο Προάστειο της Χαλκίδας.





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1189.html