Νέα μηχανή αναζήτησης - θα κάνει τη διαφορά;


Ημερομηνία Δευτέρα, 04 Δεκ 2006 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Μια καινούρια μηχανή αναζήτησης έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στον κόσμο του Internet και των χρηστών του. Η Swamii αποτελεί μια υπηρεσία που σκανάρει μέσα στο web, σε blogs, τηλεοπτικές εκπομπές, τον τύπο, τα ηλεκτρονικά καταστήματα κ.α. καθημερινά και ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και στέλνει τα αποτελέσματα στο email σας ή στην προσωπική σας ιστοσελίδα.



Το Swamii.com υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μένουμε ενημερωμένοι μέσω του Internet πάνω στα πράγματα τα οποία μας ενδιαφέρουν πραγματικά.

Κάνοντας χρήση μιας εξελιγμένης υπηρεσίας αναζήτησης επιχειρεί να σας διατηρεί αυτόματα ενήμερους σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που ορίζετε εσείς και πάνω στις δικές σας ανάγκες. Η πιο χαρακτηριστική λειτουργία του είναι να συνυφαίνει πληροφορίες τόσο από τον εικονικό κόσμο όσο και από τον πραγματικό.



Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών προς αναζήτηση όπως: άρθρα εφημερίδων, το web, θέσεις εργασίας, δίκτυα peer-to-peer, καθώς και εκπομπές που προβάλλονται στην πραγματική ή στην Ιντερνετική τηλεόραση. Εάν για παράδειγμα προσθέσετε την Ζέτα Μακρυπούλια ως κάποιον που σας ενδιαφέρει, θα σας επιστρέψει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες της ηθοποιού, τα τελευταία σχετικά βιντεάκια που έχουν ανέβει στο YouTube.com και τις επερχόμενες τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες θα παίζει. Πολύ δε περισσότερο, το Swamii θα σας κρατάει εφεξής ενήμερους για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρουσιαστεί μέσα στα fan-blogs, στις ειδήσεις κ.α., μαζί με οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε να μάθετε.

Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσετε και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Swamii.com

Πηγή: PC World





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1181.html