Εξαφανίσεις ανηλίκων - Βοηθήστε να βρεθούν


Ημερομηνία Κυριακή, 03 Δεκ 2006 @ 17:10
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Δύο παιδιά ένα από την Κυψέλη της Αθήνας (βρέθηκε στις 11/12) και ένα από τη Σικελία της Ιταλίας έχουν χαθεί από τα σπίτια και τις οικογένειες τους και αναζητούνται.
Την 1/9/2004 εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού της, στη Mazara del Vallo Σικελία - Ιταλία, σε ηλικία 4 ετών. Η Denise έχει καστανά μάτια, καστανά μαλλιά και ένα σημάδι κάτω από το αριστερό μάτι. Γιά περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες των παιδιών στη συνέχεια του άρθρου.



ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της Denise Pipitone 6 ΕΤΩΝ

Την 1/9/2004 εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού της, στη Mazara del Vallo Σικελία- Ιταλία, σε ηλικία 4 ετών. Η Denise έχει καστανά μάτια, καστανά μαλλιά και ένα σημάδι κάτω από το αριστερό μάτι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Σύλλογό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στη Γραμμή S.O.S.-1056 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σε συνεργασία με τις ιταλικές αρχές, ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, βοηθάει στις έρευνες αναζήτησης της ανήλικης Denise.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Σύλλογό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στη Γραμμή S.O.S. στον τηλ. αριθμό 1056 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την Αντιπροεδρία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (European Federation for Missing and Sexually Exploited Children), η οποία αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Ε.Ε. και αποτελεί ένα από τα τρία κύρια μέλη του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά (International Center for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Η.Π.Α. Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συμμετέχουν μη κυβερνητικές οργανώσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε συνεργασία με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές των χωρών αλλά και της EUROPOL και INTERPOL.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1180.html