HTC TyTn 3G smartphone - ετοιμαστείτε!


Ημερομηνία Κυριακή, 03 Δεκ 2006 @ 05:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας technews



Η HTC, η εταιρεία κολοσσός που κρύβεται πίσω από τα πολύ επιτυχημένα και πρωτοποριακά μοντέλα κινητών τηλεφώνων (Qtek στην Ελλάδα, T-Mobile MDA στη Γερμανία, O2 XDA στο Ην. Βασίλειο), αποφάσισε να λανσάρει πλέον συσκευές στο εμπόριο χρησιμοποιώντας το δικό της brand name. Η αρχή γίνεται με το άκρως ενδιαφέρον μοντέλο HTC TyTN, που προσφέρει QWERTY Keyboard, 3G, HSDPA readiness, GSM/GPRS/EDGE, WiFi, και πολλά άλλα!



Το TyTn είναι ένα άκρως πλουσιοπάροχα εξοπλισμένο smartphone βασισμένο στην πλατφόρμα Windows Mobile 5.0. Στην καρδιά του χτυπάει ένας επεξεργαστής στα 400MHz υποστηριζόμενος από 128MB ROM and 64MB RAM. Η οθόνη αφής έχει 240x320 εικονοστοιχεία, ενώ υπάρχουν ενσωματωμένες δύο κάμερες, μια στο πίσω μέρος και μια στην όψη, για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων. Υπάρχει επίσης υποδοχή για κάρτες MicroSD.




Το ενδιαφέρον σημείο του TyTn όμως είναι, αδιαμφησβήτητα, οι τεχνολογίες που υποστηρίζονται. Εκτός από "παραδοσιακή" τηλεφωνία GSM/GPRS υποστηρίζεται EDGE και 3G. Παράλληλα, η συσκευή παρέχει και υποστήριξη για HSDPA, την "υπερτροφοδοτούμενη" έκδοση των δικτύων 3ης γενιάς. Από το εντυπωσιακό σύνολο δεν θα μπορούσαν να λείπουν το Bluetooth και WiFi, ενώ δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε να αναφέρουμε και την δυνατότητα push-email.

Μια εντυπωσιακότατη άφιξη λοιπόν στην αρένα της κινητής τηλεφωνίας.

Από το Technews.gr (www.technews.gr)





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1178.html