Η Πάρις παρασύρει την Μπρίτνεϊ σε ..ξεσαλώματα!


Ημερομηνία Σάββατο, 02 Δεκ 2006 @ 05:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Paris Hilton «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» θυμίζει η περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της Παρίς Χίλτον, οι οποίες μετά τον χωρισμό της πρώτης έχουν γίνει αχώριστες φίλες.
Οι δυο τους στο παρελθόν δεν είχαν πολλά πολλά, αυτό όμως ήταν λεπτομέρεια για την Paris Hilton, η οποία άπαξ και βλέπει ένα party animal να χωρίζει, το «πλευρίζει» με τη μία για να του συμπαρασταθεί στον πόνο, όπως μόνο αυτή ξέρει.



Το αυτό συνέβη και με την περίπτωση της Britney Spears, τον πόνο της οποίας έχει αναλάβει να απαλύνει με ατελείωτα ξενύχτια και άγρια πάρτι η Πάρις Χίλτον. Και πίστεψε με τα έχει καταφέρει μία χαρά.

Έχει βουίξει ο τόπος στο Χόλιγουντ με τις δύο κοπέλες, οι οποίες σε όποιο κλαμπ κι αν πηγαίνουν, φροντίζουν να κάνουν «ζημιές» που συζητούνται την επόμενη μέρα. Όπως για παράδειγμα πριν μία εβδομάδα που βρέθηκαν σε κλαμπ του Λας Βέγκας.

Εκεί, η μάνα δύο παιδιών, Μπρίτνεϊ πάνω στο τσακίρ κέφι και με τη βοήθεια άφθονου αλκοόλ και Πάρις ανέβηκε πάνω στο μπαρ κι έμεινε να χορεύει μόνο με το εσώρουχό της. Πάντως, τα κορίτσια δεν συναντιούνται μόνο νύχτα. Βρίσκονται και μέρα, όπου πηγαίνουν για ψώνια με τον μικρό Σον Πρέστον.





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1177.html