Μένιος Συμεών - Πανσέληνος - Διαγωνισμός


Ημερομηνία Παρασκευή, 01 Δεκ 2006 @ 04:45
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Πανσέληνος ονομάζεται η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Μένιου Συμεών. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη παραγωγή που ηχογραφήθηκε απο τον Ιούνιο του 2002 μέχρι τον Ιούνιο του 2003 στο Nemesis Recording Studio, με ηχολήπτη και μηχανικό ήχου τον Τάσο Καραπαπάζογλου.

Ο δίσκος περιέχει 11 τραγούδια σε στίχους και μουσική του Μένιου Συμεών, ο οποίος είναι ο γενικός υπεύθυνος, απο την ενορχήστρωση μέχρι και το artwork.



Δύο τραγούδια, (Είναι πάλι νωρίς, Χαράδρα), είναι βασισμένα πάνω σε προγενέστερους στίχους της Παρασκευής Θανασιά. Το ύφος χαρακτηρίζεται ως ελληνόφωνο πόπ με συχνή χρήση ηλεκτρονικών οργάνων. Το πιάνο, τα synthesizer και τα drum machine παίζουν πρωταρχικό ρόλο, ενώ υπάρχουν και κάποιες ελαφριές ροκ πινελιές.

Ο δίσκος κυκλοφορεί στην Αθήνα απο το 2004 (CD) και στο εξωτερικό μέσω όλων των ηλεκτρονικών καταστημάτων μουσικής (mp3), ενω απο τον Νοέμβριο του 2006 την διανομή ανέλαβε η Κίνηση Ηχου και Εικόνας.


Track list:

1 Είναι πάλι νωρίς
2 Τα όνειρά μου
3 Σαγαπώ (Αυτο το τραγουδι ειναι για σενα)
4 Χειμώνιασε
5 Απόψε
6 Κι αν πέθανε η αγάπη
7 Πάρε κατι απο μένα
8 Κορίτσι της Νύχτας
9 Χαράδρα
10 Είναι πάλι νωρίς remix
11 Τρένα που περνάνε



Περισσότερα:
panselinos.visit.ws
meniossymeon.com



Διαγωνισμός ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ:
Γράψτε μας πότε ξεκίνησε να ηχογραφείται το album του Μένιου Συμεών Πανσέληνος και κερδίστε το CD! Για να πάρετε μέρος γράψτε MOON την απάντηση σας και το ονοματεπώνυμο σας. (πχ. MOON 02/2005 ΜΗΝΑΣ ΛΑΒΑΝΤΗΣ) και στείλτε το στο 4541. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με SMS και θα λάβουν τα CDs ταχυδρομικά.

Καλή επιτυχία!







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1174.html