Συμπτώσεις: Δημητρίου - Τρούπης - Παπανδρέου - Σαπουντζιάν


Ημερομηνία Τετάρτη, 29 Νοέ 2006 @ 14:45
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Κοίτα να δεις κάτι «βελζεβούλικα» κόλπα που κάνει καμιά φορά η άτιμη η μοίρα. Όταν η Άντζελα Δημητρίου ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Τρούπη και ο Νοράιρ Σαπουντζιάν ζούσε τις πρώτες και μελιστάλαχτες μέρες του έρωτά του με την Δήμητρα Παπανδρέου, τα δύο ζευγάρια είχαν συναντηθεί τυχαία σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης.

Τότε, ο Νοράιρ ως «πρώην» που ήταν, είχε νιώσει κομμάτι άβολα. Ωστόσο, είχε δίπλα του τη «νέα» Δήμητρα και με κάποιες αγκαλιές και φιλιά έβγαζε εαυτόν από την αμηχανία. Ο Τρούπης, πάλι, ήταν σε πλεονεκτική θέση, αφού ο ίδιος είχε παντρευτεί το «λάφυρο» Άντζελα, οπότε καταλαβαίνεις ότι εκείνο το βράδυ μάλλον διασκέδασε με την ψυχή του. Έχεις ακουστά το «εκεί που είσαι ήμουν κι εκεί που είμαι θα έρθεις»; Ε αυτό συνέβη με τους δύο άνδρες της Δημητρίου.

Πριν λίγες μέρες, η «Λαίδη» με τον Σαπουντζιάν πήγαν στον Κιάμο να γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης της, Όλγα. Στο απέναντι ακριβώς τραπέζι βρισκόταν ο Τρούπης με την παρέα του και μία μελαχρινή συνοδό. Τα ζευγάρια συνέχισαν κανονικά τη διασκέδασή τους, με τον Τρούπη όλο το βράδυ να γελάει με τη συνοδό του και το Νοράιρ να «στολίζει» με γαρύφαλλα την Άντζελα. Πάντως, και στις δυο συμπτώσεις η μόνη που φάνηκε να το απολαμβάνει ήταν η Δημητρίου. Και γιατί όχι;


Πηγή: e-go





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1171.html