Ελληνική διάκριση στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Υποβρύχιων ταινιών


Ημερομηνία Πέμπτη, 02 Νοέ 2006 @ 19:15
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Στο πλαίσιο του παγκόσμιου φεστιβάλ προβολής υποβρύχιων ταινιών που έγινε στις Antibes της Γαλλίας (25-29 Οκτωβρίου 2006) το Hellenic Underwater Times (www.huts.gr) βραβεύτηκε ως το καλύτερο web site εκπαιδευτικού περιεχομένου.



Το φεστιβάλ φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες ταινίες, φωτογραφίες, παρουσιάσεις, που έχουν σχέση με τον βυθό και τον υποβρύχιο κόσμο. Τα βραβεία που απονέμονται έχουν το όνομα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, του Βασιλέα του Μονακό, αλλά και άλλων γνωστών παραγόντων του καταδυτικού κόσμου (Ινστιτούτα Ερευνών, Ακαδημίας Κινηματογράφου, κτλ)

Το Huts.gr δημιουργήθηκε για να προβάλλει τα ελληνικά πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα που έχουν άμεση σχέση με την θάλασσα στο εξωτερικό. Η παρουσίαση των άρθρων που αφορούν ελληνικούς καταδυτικούς προορισμούς, συνεντεύξεις σημαντικών παραγόντων της ελληνικής και ξένης καταδυτικής κοινωνίας, καθώς και θεμάτων που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος αλλά προβάλουν τα πολιτιστικά δρώμενα στον υπόλοιπο κόσμο, παρουσιάζονται στα αγγλικά.

Ο λόγος είναι διότι, έτσι δίνεται η δυνατότητα σε λάτρεις του υγρού στοιχείου να ενημερωθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην αγαπημένη τους δραστηριότητα στον ελλαδικό χώρο.

Παράλληλα μέσα από τις σελίδες του διαδικτυακού χώρου οι έλληνες χρήστες μπορούν να ενημερωθούν στα ελληνικά με τα πιο πρόσφατα νέα του παγκόσμιου καταδυτικού χώρου και να συζητήσουν για θέματα που τους αφορούν στο ελληνόφωνο forum. Το ίδιο ισχύει και για τους δύτες του εξωτερικού οι οποίοι έχουν έναν δικό τους χώρο συζήτησης στα αγγλικά. Μέχρι τώρα στα μέλη του forum περιλαμβάνονται παγκόσμιοι πρωταθλητές ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης, επιστήμονες, και συγγραφείς καταδυτικών βιβλίων.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1135.html