Ολιγόωρες διακοπές σε σύραγγες της Αττικής Οδού


Ημερομηνία Τρίτη, 31 Οκτ 2006 @ 10:15
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



ΟΛΙΓΟΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥΑπό την Αττική Οδό μας ενημέρωσαν ότι από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν διακοπές της κυκλοφορίας σε σήραγγες, λόγω διεξαγωγής τακτικών δοκιμών στα συστήματα εξαερισμού. Διαβάστε στο πλήρες άρθρο (κλικ στον τίτλο, ή στο σύνδεσμο "διαβάστε περισσότερα") λεπτομέρειες για το πότε, που και πόσο..

Ειδικότερα:

1. Τη νύχτα της Τρίτης 31 Οκτωβρίου από τις 24:00 και το αργότερο έως 05:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στην έξοδο Δημοκρίτου (έξοδος Υ3) στην κατεύθυνση προς Αθήνα της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού. Η κυκλοφορία προς Χολαργό – Παπάγου θα εξυπηρετείται από την επόμενη έξοδο Υ2 προς οδό Αναστάσεως. Επισημαίνεται ότι κλειστός θα παραμείνει μόνο ο κλάδος εξόδου, ενώ η είσοδος προς Αεροδρόμιο / Ελευσίνα θα λειτουργεί κανονικά.

2. Τη νύχτα της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου από τις 24:00 και το αργότερο έως 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού από τον κόμβο Κατεχάκη (κόμβος Υ1), μέχρι τον κόμβο Αγίας Παρασκευής (κόμβος Υ4) μόνο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο / Ελευσίνα. Η κυκλοφορία από Κατεχάκη προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα θα διεξάγεται μέσω των Λεωφόρων Μεσογείων και Μαραθώνος και στη συνέχεια μέσω της Αττικής Οδού από την είσοδο της Λ. Μαραθώνος (κόμβος 15). Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού προς Κατεχάκη θα διεξάγεται κανονικά.

3. Τη νύχτα της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου από τις 23:00 και το αργότερο έως 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στη σήραγγα Βριλησσίων μόνο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Η κυκλοφορία προς Αεροδρόμιο θα διεξάγεται μέσω του παραδρόμου του πάρκου που βρίσκεται πάνω από τη σήραγγα Βριλησσίων. Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα θα διεξάγεται κανονικά.

Η «Αττική Οδός» ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητάει συγνώμη για την ενόχληση.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1133.html