James Taylor Quartet - O 'μπαμπάς' της Acid Jazz στην Ελλάδα


Ημερομηνία Δευτέρα, 30 Οκτ 2006 @ 05:20
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Ο άνθρωπος που στην ουσία δημιούργησε αυτό που στις μέρες μας αποκαλούμε acid-jazz και ένας από τους δημοφιλέστερους συναυλιακούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Η μουσική των JTQ είναι ένα μείγμα soul, funk και jazz με έντονα χορευτικά στοιχεία.

JAMES TAYLOR QUARTET
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
FUZZ LIVE MUSIC CLUB


Από τις πρώτες κιόλας μέρες τους έδειξαν πως δεν είναι ένα συνηθισμένο σχήμα με κομμάτια δικά τους, αλλά και διασκευές σε κομμάτια όπως το Theme From Stasky And Hutch. Έχουν συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές / τραγουδίστριες με κορυφαία τους στιγμή το Love The Life με τον Noel Mc Coy στα φωνητικά. Τα τελευταία χρόνια συνοδεύονται στη σκηνική από την εκρηκτική Yvone Toney και εξακολουθούν να παρουσιάζουν όλες τις μεγάλες τους στιγμές επί σκηνής καθώς και εξαιρετικές διασκευές σε κομμάτια όπως το I Feel The Earth Move.

O ίδιος ο James Taylor έχει δηλώσει άπειρες φορές την αγάπη του απέναντι στο ελληνικό κοινό το οποίο εξακολουθεί να γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους στους οποίους εμφανίζεται (Ρόδον Club, μέχρι το κλείσιμό του πριν από 2 χρόνια). Εν ολίγοις, ένα όνομα συνδεδεμένο με την διασκέδαση.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο χαρακτηρισμός που έχει δοθεί στην μουσική του είναι "μουσική για το μυαλό και τα πόδια".


ΜΕΤΑΚΛΗΣΗ : ΑΝΩΣΗ Α.Ε.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9:00 M.M.
TIMH ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 30 Εuro
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : TICKETHOUSE, ACS, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, TICKETSTREAM






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1130.html