Μια βραδιά στον Πλούταρχο (Κέντρο Αθηνών)


Ημερομηνία Τετάρτη, 18 Οκτ 2006 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας spirsol



Την Πέμπτη που μας πέρασε (13/10) εντεταλμένο επιτελείο του HotStation.gr με επικεφαλής τον Ειδικό (με Ε κεφαλαίο) επί των ζωντανών σκηνών spirsol αποδέχτηκε την πρόσκληση για το Κέντρο Αθηνών (Πειραιώς & Π. Ράλλη), που εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του!

Διαβάστε το στο πλήρες άρθρο του.



Δεν θα ασχοληθω καθολου με τα προκαταρκτικα του προγραμματος γιατι αλλωστε δεν ειναι αυτος ο σκοπος του αρθρου,οπως δεν ηταν βεβαια και ο σκοπος της επισκεψης μας στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Ο χωρος ειναι ιδιαιτερα ζεστος και φιλικος. Δεν θυμιζει σε τιποτα τα γνωστα ‘μπουζουκια’ που μολις και μετα βιας μπορεις να αλλαξεις πλευρο καθιμενος στην καρεκλα σου.


Αντιθετως ολα ειναι στη θεση τους οπως αρμοζει σε χωρο που τραγουδαει ενας μεγαλος καλλιτεχνης. Δεν στριμωχνεσαι για να σηκωθεις ουτε μιλωντας στο διπλανο σου νομιζεις πως μιλας και στον απο πισω του. Ολα τα τραπεζια εχουν σωστες αποστασεις και το service του μαγαζιου αψογο.
Κι εκει γυρω στη 1 το σκηνικο αλλαζει. Ενα ασπρο πανι καλυπει την πιστα η μουσικη δυναμωνει, η ορχηστρα παιζει τις γνωστες επιτυχιες του Γιαννη κι εμφανιζεται.....

Αψογος χωρις υπερβολες παντα χαμογελαστος, χωρις ιχνος βεντετισμου δινοντας τα ολα πανω στην πιστα.Το περιεργο ειναι πως σε αντιθεση με αλλους ,και γι’αυτο ξεχωριζει αλλωστε, το πρωτο που φαινεται να τον ενδιαφερει ειναι να ευχαριστησει τον κοσμο που βρισκεται γυρω!!! Χαιρετωντας λοιπον οσο περισσοτερους μπορει συνεχιζει το προγραμμα του και ο κοσμος παραλληρει.




Οι περισσοτεροι ανεβασμενοι στα τραπεζια να τραγουδουν τις επιτυχιες του τη μια μετα την αλλη.Εχει αυτην την τρομερη ικανοτητα αυτος ο ανθρωπος να σε κανει να τον νιωθεις τοσο κοντα σου λες και τον ξερεις καιρο.

Τραγουδωντας γινεται ενα μαζι σου και πραγματικα νιωθεις οτι αυτος ο ανθρωπος δεν δουλευει αλλα διασκεδαζει παρεα με σενα!




Μετα απο το απαραιτητο διαλειμμα 1 περιπου ωρας που το προγραμμα γινεται πιο λαικο με την παρουσια φρεσκων παιδιων ο Πλουταρχος ανεβαινει παλι στην πιστα.

Σαν να μην ηταν 3 το πρωι αλλα νωριτερα συνεχιζει να τα δινει ολα για το κοινο του.




Παρεπιπτωντος, το κοινο ηταν εκτος απο τρομερα εκδηλωτικο ηταν και ιδιαιτερα νεανικο.

Εκει κατα τις 4:30 και εχοντας ικανοποιησει ολες τις επιθυμιες του κοινου του ευχαριστει και καληνυχτιζει.
Εμεις ευχαριστουμε......
Κριμα.....
Που τελειωσε ‘κιολας’!!!
Θα μπορουσαμε αλλο τοσο να ειμαστε εκει και να τραγουδαμε μαζι του.





Το συμπερασμα ειναι οτι ολα ηταν πολυ καλυτερα απο οτι περιμεναμε.
Ο χωρος αψογος, το service απο τα καλυτερα και ο Γιαννης απλα........
Τελειος!!!!!!!!!






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1122.html