Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Κέντρο Αθηνών


Ημερομηνία Πέμπτη, 05 Οκτ 2006 @ 05:35
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Γιάννης Πλούταρχος καλωσόρισε το κοινό του στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. Φίλοι και θαυμαστές από νωρίς κατέκλεισαν τον γνωστό χώρο της οδού Πειραιώς που μετονομάστηκε σε ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ μετά απο απόφαση της διεύθυνσης. Ο πιο αγαπητός καλλλιτέχνης θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον χώρο που πέρσι έκανε την διαφορά στην κατηγορία των lives με όπλο την προσωπικότητα και την σκηνική παρουσία του καλλιτέχνη αλλά και την φιλοξενία και την αμεσότητα του προσωπικού (για πολλούς το καλύτερο service πέρσι). Στο Κέντρο Πειραιώς διαμορφώθηκαν μικρές αλλά εύστοχες αλλαγές. Ειδικά στην εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου που καθιστούν προνομιακές όλες τις θέσεις με άμεση οπτική πρόσβαση στην σκηνή με ανισόπεδα επίπεδα και μοντέρνους καναπέδες που καθιστούν άνεση ανάμεσα στα reserve δίνοντας έτσι ένα παρειστικο ύφος.



Ο Γιάννης Πλούταρχος δίνει και φέτος την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ένα πρόγραμμα που από τις πρώτες μέρες συζητιέται σε όλη την Αθήνα. Ο Δήμος Μπέκε , η Ελένη Βαλτετσιώτη , Ξένια Γρίβα , η Στέλλα Καλλή , ο Κώστας Μικέλης , Μαρία Σχοινά και Λουΐζα Τζορντανελη απαρτίζουν τα παιδιά που πλασιώνουν τον μεγάλο καλλιτέχνη.





Το πρόγραμμα αρχίζει με πρωταγωνιστές τους ανερχόμενους τραγουδιστές και πολύ γρήγορα το κέφι ανεβαίνει στα ύψη με ένα πρόγραμμα με παλιές και νέες επιτυχίες και εντυπωσιακά χορευτικά.

Τα φωτά σβήνουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όπου και εμφανίζεται ο Γιάννης στην σκηνή! Το πρώτο πρόγραμμα στηρίζεται στις επιτυχίες του νέου του δίσκου έξυπνα δεμένες με παλαιοτέρα αγαπημένα μας τραγούδια.




Το δεύτερο πρόγραμμα στηρίζεται σε λαϊκά γνωστά ακούσματα που δεν αφήνουν κανέναν να κάτσει στο reserve του. Το πρόγραμμα κλείνει γύρω στις 5 τα ξημερώματα με τον Γιάννη Πλούταρχο μια παρέα με το κοινό του να τραγουδάει μια σειρά από αξέχαστα ερωτικά τραγούδια.






Την μουσική επιμέλεια έχει κάνει και φέτος ο Νίκος Τζίμας και τις χορογραφίες και την σκηνοθεσία του προγράμματος ο Γιώργος Καλογερόπουλος.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1114.html