Ερχεται 80ς βραδιά


Ημερομηνία Τρίτη, 19 Μάρ 2002 @ 09:00
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS..λάβετε υπόψη σας και όλους αυτούς που μας ακούν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τους ...ξενύχτηδες της Αμερικής, της Αυστραλίας, κ.ο.κ.

Καλή (κουτσή) εβδομάδα, ειδικά για όσους απόλαυσαν το 3ήμερο. Περασμένες Τρίτη πλέον (... - ποιητικό, εε;) Και σχεδόν, με το "γεια σας" φτάσαμε στη μέση της εβδομάδας! Ελπίζω να περάσατε καλά όσοι είχατε την ευκαιρία να πεταχτείτε κάπου κοντά (ή μακρύτερα) για το εκτενές Σαββατοκύριακο και να επιστρέψατε αρτιμελείς και με ασφάλεια στις ..βάσεις σας.

Είχαμε πει την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα είμαστε μαζί ζωντανά την Πέμπτη το βράδυ, στο καθιερωμένο live. To hint που είχαμε δώσει ήταν ότι θα είναι άλλη μέρα η εκπομπή. Υποψιάζομαι ότι δεν θα ενθουσιαστείτε αν σας πω πως αυτό θα γίνει Παρασκευή πρωί.. Κουφό, εε; Τι να κάνουμε; Πρέπει να σκεφτούμε και αυτούς που μας ακούν σαν παρέα από την δουλειά τους και έχουν τόοοσες φορές μελετήσει, "πόσο θα ήθελα τώρα να ακούσω το 'τάδε' ή το 'δείνα' τραγούδι!!". Επίσης, λάβετε υπόψη σας και όλους αυτούς που μας ακούν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τους ...ξενύχτηδες της Αμερικής, της Αυστραλίας, κ.ο.κ. Η ακριβής ώρα για το πρωινό της Παρασκευής θα ανακοινωθεί από εδώ, ξημερώματα Πέμπτης.

Και λέγοντας για ξημερώματα Πέμπτης, εννοώ μετά από το "80s Revenge, Part II" που έχουμε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Με κυρίως dance αναμνήσεις από τα μέσα και τις αρχές της δεκαετίας, και πασπαλίζοντας με rock, electro, και pop πινελιές, θα "συνευρεθούμε" μουσικά, ζωντανά, το βράδυ της Τετάρτης. Λιγότερος λόγος από ότι συνήθως, αφού τα 80s revenge sessions συμβαίνουν πρώτα από για την ..τέρψη του γράφοντος! ;-) Φυσικά, τα το κανάλι των requests και του chat θα είναι μόνιμα ανοιχτό για την αγαπημένη μας, αλληλεπίδραση.

Μηνάς Λαβαντέϊτης

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article11.html