Wanted+ - Tο όνειρο αρχίζει...


Ημερομηνία Δευτέρα, 18 Σεπ 2006 @ 13:15
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Τρεις διαφορετικοί άνθρωποι που παλεύουν για την υλοποίηση ενός ονείρου. Στο πλάι τους o Αργύρηs Ναστόπουλοs, ο άνθρωπος που με την εμπειρία του από τους ONE οδηγεί το νέο συγκρότημα.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2006 σε συνεργασία με την ΜΒΙ κυκλοφορουν το πρώτο τους cd με τίτλο «Έλα λίγο πιο κοντά».



Την Tετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006 είχανε τα γυρίσματα του νέου τους clip οι wanted με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Συλβέστρο.Το καινούργιο τους τραγούδι με τίτλο Τώρα πια σε μουσική Μιχάλη Μιχαηλίδη και στίχο Αργύρη Ναστόπουλο.Το νέο group του Αργύρη Ναστόπουλου, πρώην μέλος των one.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2006 σε συνεργασία με την ΜΒΙ θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους cd με τίτλο «Έλα λίγο πιο κοντά». Τα τραγούδια κινούνται σε μοντέρνους ήχους, πότε με δυνατό beat και πότε με ερωτικούς ρυθμούς και πιο ερωτικό tempo.Όλα ακούγονται ευχάριστα και εδώ αναγνωρίζουμε και την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Αργύρης Ναστόπουλος που όχι μόνο έχει γράψει την μουσική και τους στίχους στα περισσότερα κομμάτια αλλά ανέλαβε και την διεύθυνση παραγωγής

Μέσα από το πρώτο τους δίσκο, μας λένε να έρθουμε λίγο πιο κοντά, να γίνουμε πιστά φιλαράκια και να τους δείξουμε το δρόμο προς την κορυφή, το δρόμο για μια καινούρια ζωή

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Αργύρης Ναστόπουλος, backstage αυτή τη φορά, άρχισε να ψάχνει τα τρία μέλη που θα δημιουργούσαν το συγκρότημα. Μετά από καιρό και από αυστηρά casting κατέληξε στους τρεις καλύτερους. Τον Αγάπιο, τον Γιάννη και τον Πάνο. Το όνειρο άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Όλοι μαζί θα αποτελούσαν τους Wanted+ Η μεγάλη επιθυμία μας για τη δημιουργία αυτού του σχήματος έφερε και το όνομα...

LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Το χειμώνα τους είδαμε live στο ¨Έναστρον¨ με τον Νότη Σφακιανάκη και τη Μαριάντα Πιερίδη Ακολούθησε η Θεσσαλονίκη και το ODEON πάλι παρέα με τον Νότη Σφακιανάκη και την Αγγελική Ηλιάδη στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά.

Το καλοκαίρι αυτό οι Wanted+ θα πραγματοποιήσουν σειρά συναυλιών στις κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να γνωριστούν από κοντά με τους ήδη πολυάριθμους φίλους τους

SITE ΣΤΟ INTERNET

Δημιούργησαν ιστοσελίδα στο διαδύκτιο (www.wantedclub.gr ) η οποία έχει μεγάλη ανταπόκριση. Μέχρι σήμερα την έχουν επισκεφτεί πάνω 90.000 άτομα και τα μέλη της πληθαίνουν όσο περνά ο καιρός.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ευτυχώς όμως υπάρχουν κάποιες εκλάμψεις ανθρωπιάς που σε κάνουν να πιστεύεις πως όλα δεν έχουν χαθεί... Πως στις καρδιές κάποιων ανθρώπων φωλιάζει ακόμη η αγάπη για το συνάνθρωπο... Πως ακόμα μπορούμε να ελπίζουμε... Ζωντανό παράδειγμα οι WANTED+ οι οποίοι για χάρη του μικρού Κωνσταντίνου έδωσαν συναυλία , μια συναυλία αγάπης , όπου τα έσοδα της διατέθηκαν για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο, δίνοντας μια για πάντα ένα τέλος στο μαρτύριο του μικρού παιδιού... Η συναυλία είχε μεγάλη ανταπόκριση , τα χρήματα μαζεύτηκαν και ο μικρός Κωνσταντίνος μπήκε στο χειρουργείο. Βγαίνοντας απέκτησε ξανά το δικαίωμα να ζει, να γελά και να χαίρεται την κάθε στιγμή... Πολλοί διάσημοι, όπως Ελένη Μενεγάκη, η Καλομοίρα και η Πάμελα, έδωσαν το παρόν. Ο Κωνσταντίνος απόλαυσε τη βραδιά του, και ο σκοπός του, (συγκέντρωση χρημάτων για το χειρουργείο), επιτευχθεί.

UNICEF

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF συμμετέχοντας στη επίσημη έναρξη της παγκόσμιας εκστρατείας κατά του AIDS, διοργάνωσε μεγάλη εκδήλωση, με σύνθημα: ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS.Οι Wanted+ οι οποίοι τραγούδησαν και την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΖΩΗ αλλά και άλλων καλλιτεχνών αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

FESTIVAL ROMANIA

Προορισμός μας η μακρινή Ρουμανία στην οποία ταξίδεψαν οι Wanted+ εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ποπ Μουσικής Golden Stag στο Brosov της Ρουμανίας. Στο φεστιβάλ εμφανίστηκαν ο Joe Cocker και η Natalie Imbruglia.Στο festival έχουν εμφανιστεί KYLIE MINOGUE-JAMES BROWN-TOME JONES-VAYA CON DIOS-DIANA ROSS-CYNDI LAUPER-UB 40- T.A.T.U-PING-R.MARTIN-SCORPIONS- Πάνω από 3.000.000 τηλεθεατές στο TVR 1 παρακολούθησαν το διαγωνισμό την ώρα που οι Wanted "έβαζαν φωτιά" στη σκηνή με τις φωνές και τα χορευτικά τους με το τραγούδι Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΖΩΗ σε στίχους και μουσική του Αργύρη Ναστόπουλου κατέκτησαν μια θέση στην πεντάδα και φυσικά έκλεψαν τις καρδιές όσων παρακολούθησαν το διαγωνισμό.... Ήδη το τραγούδι ακούγεται στο Zunardo 105.5 fm της Ρουμανίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η Πανευβοϊκή Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Ευβοίας με τη συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευβοίας διοργάνωσε συναυλία αγάπης την Τρίτη 11 Ιουλίου 2006 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας με 2.500 κόσμο.Τα έσοδα διατέθηκαν στο «Χαμόγελο του παιδιού».Τραγούδησαν παρέα με Δήμου Eλένη, Δήμος Μπέκε, Ολυμπίου Δέσποινα,Χατζής Αλέξανδρος,Χατζής Κώστας,Χατζηνάσιος Χρήστος.Ο ραδιοφωινικός σταθμός sokfm επικοινώνησε μαζί με τον Αργύρη Ναστόπουλο για μια αποκλειστική συνέντευξη αλλά και για τα τραγούδια τους η οποία και έγινε και είχε μεγάλη ανταπόκριση.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ CD ΑΠΟ ΤΗΝ MBI

Στις 18 Σεπτέμβριου 2006 σε συνεργασία με την ΜΒΙ θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους cd με τίτλο «Έλα λίγο πιο κοντά».Τα τραγούδια κινούνται σε μοντέρνους ήχους, πότε με δυνατό beat και πότε με ερωτικούς ρυθμούς και πιο ερωτικό tempo.Όλα ακούγονται ευχάριστα και εδώ αναγνωρίζουμε και την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Αργύρης Ναστόπουλος που όχι μόνο έχει γράψει την μουσική και τους στίχους στα περισσότερα κομμάτια αλλά ανέλαβε και την διεύθυνση παραγωγής.

Μέσα από το πρώτο τους δίσκο, μας λένε να έρθουμε λίγο πιο κοντά, να γίνουμε πιστά φιλαράκια και να τους δείξουμε το δρόμο προς την κορυφή, το δρόμο για μια καινούρια ζωή.

Tο όνειρο συνεχίζεται…







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1094.html