H απάντηση της McAfee ονομάζεται Falcon


Ημερομηνία Δευτέρα, 11 Σεπ 2006 @ 03:15
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας technews



H McAfee ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα οτι σκοπεύει να παρουσιάσει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις του καινούργιου της προιόντος, για την ασφάλεια των υπολογιστών που ονομάζεται Falcon.



Το Falcon δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί το νέο αναμενόμενο πρόγραμμα της Symantec καθώς και το πρόγραμμα της νέας σε αυτόν τον τομέα Microsoft.

Οι τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις θα διαφέρουν στον αριθμό των δυνατοτήτων ασφαλείας, δίνοντας στους καταναλωτές την δυνατότητα να αγοράσουν ότι ακριβώς αναζητο΄θν. Αυτή η κίνηση της δημιουργίας διαφορετικών εκδόσεων δίνει στην εταιρεία την ευκαιρία να πουλήσει στους αγοραστές κάποιες δυνατότητες που θα κόστιζαν πολύ σε πιο προνομιακή τιμή.

Αυτό είναι στρατηγικό καθώς τόσο το OneCare της Microsoft όσο και το Norton 360 της Symantec είναι στάνταρ πακέτα για όλους τους καταναλωτές. Σύμφωνα με τον Marc Solomon της McAfee, όλες οι εκδόσεις θα περιέχουν τα βασικά συστήματα ασφαλείας όπως antivirus, antispyware και firewall.

Επιπροσθέτως και οι τέσσερεις εκδόσεις θα συμπεριλαμβάνουν SiteAdvisor, που αντιστοιχεί βαθμολογήσεις σε αποτελέσματα ερευνών στο διαδίκτυο, και PC health tools για ενέργειες όπως ανασυγκρότηση των σκληρών δίσκων.

Από το Technews.gr (www.technews.gr)





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1090.html