Με το βλέμα στην Ιαπωνία: στις 13:30 σήμερα ο τελικός..


Ημερομηνία Κυριακή, 03 Σεπ 2006 @ 00:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS"Ολα πάνε καλά" που λέει και το γνωστό τραγούδι. Κερδίζουμε σε μπάσκετ, κερδίζουμε σε ποδόσφαιρο και το χαμόγελο παραμένει στα χείλη μας. Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πέρασε αλώβητη από τη Μολδαβία στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro2008 και πλέον η σκέψη όλων είναι στον Παναγιώτη Γιαννάκη και τα παιδιά του. Στις 13:30 φύγαμε για το χρυσό μετάλλιο, φύγαμε για την κορυφή του κόσμου.

Η Ελλάδα περιμένει με αγωνία τον τελικό του Μουντομπάσκετ με την Ισπανία αλλά λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στη Σαϊτάμα η Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου φρόντισε να κάνει θετική αρχή στις δικές της υποχρεώσεις.

το μυαλό μας ακόμα να φύγει από το συγκλονιστικό παιχνίδι ενάντια στην Αμερική
Τσόντα - ή μη, το μυαλό μας κι η καρδιά μας ακόμα είναι χορτάτη από τον ημιτελικό όλεθρο της Αμερικής, θρίαμβο της εθνικής μας.. Λέτε για αυτό να μας έριξε το site δύο μέρες τώρα, η αμερικάνικη εταιρία web hosting που το φιλοξενεί;


Στο Κισινάου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε 1-0 τη Μολδαβία και μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Euro 2008. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ δεν έθελξε με την απόδοσή της αλλά σε αυτά τα ματς προέχει η ουσία. Και την ουσία μας τη χάρισε ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Πλέον, η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί για τα παιχνίδια με Νορβηγία (εντός) και Βοσνία (εκτός), τα οποία έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Μέχρι τότε όμως οι παίκτες μας θα έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Οπότε ελπίζουμε και σε καλύτερη απόδοση.

Τη σκυτάλη παίρνουν πλέον ο Παναγιώτης Γιαννάκης και τα παιδιά του. Στη Σαϊτάμα η «επίσημη αγαπημένη» δίνει τον πιο μεγάλο αγώνα της ιστορίας της αντιμετωπίζοντας την Ισπανία στον τελικό του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας. Περιμένουμε τα καλύτερα (την κούπα δηλαδή) αλλά παράλληλα δεν ξεχνάμε ότι η ομάδα αυτή έχει ήδη πετύχει πάρα πολλά.Πηγή: contra.gr

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1077.html