Γιώργος Θεοφάνους - Στα μαχαίρια και με τον Ρέμο


Ημερομηνία Τετάρτη, 19 Ιούλ 2006 @ 04:20
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου η συνεργασία χάλασε. Με την Πέγκυ Ζήνα το ίδιο. Μόνο με τον Αντώνη Ρέμο πήγαιναν όλα καλά, αλλά στον μάταιο κόσμο της show biz, ισχύει το...μηδένα προ του τέλους σου μακάριζε! Η στενή συνεργασία και φιλία του Ρέμου με τον Γιώργο Θεοφάνους, όπως φαίνεται περνάει σοβαρή κρίση και το κλισέ «βρίσκονται στα μαχαίρια» στην περίπτωση τους μάλλον ταιριάζει γάντι.




Το περιστατικό στα βραβεία της Κύπρου, όπου ο Θεοφάνους τα πήρε επειδή ο Ρέμος δεν τον...μνημόνευσε στον ευχαριστήριο λόγο του, ήτο μάλλον η αφορμή για να έρθει η μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους. Οι δύο άνδρες έκτοτε δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και για του λόγου το αληθές, στον επόμενο δίσκο του αοιδού δεν θα του γράψει τραγούδια ο Θεοφάνους. Μετά από κάποια χρόνια, ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης της δισκογραφίας, ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Ποιος θα το περίμενε.

Αν και οι δύο πλευρές ισχυρίζονται πως είναι ένα μικρό διάλειμμα και ότι θα συνεργαστούν ξανά στο μέλλον, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν το αντίθετο. Ότι δηλαδή, κάπου εδώ ήρθε το τέλος. Πάντως, στο νέο δίσκο του Ρέμου θα γράψει τραγούδια η Σόφη Παππά.

Πηγή: e-go





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1056.html