Το Σαν Σήμερα κλείνει 4 χρόνια ζωής! Χρόνια Πολλά!


Ημερομηνία Παρασκευή, 16 Ιούν 2006 @ 05:35
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, το «Σαν Σήμερα .gr» ενηλικιώνεται, ανοίγοντας μία πύλη στην ιστορία και τη γνώση. Πληκτρολογήστε www.SanSimera.gr και ξεφυλλίστε το μοναδικό ελληνικό αλμανάκ με όλα τα σημαντικά, αλλά και περίεργα γεγονότα, που σημάδεψαν κάθε ημερομηνία, στο βάθος του χρόνου.



Στις σελίδες του θα βρείτε, ακόμα, αναλυτικά αφιερώματα σε ιστορικά γεγονότα, βιογραφίες ανθρώπων που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ελληνική και παγκόσμια ιστορία, μία διαρκώς αυξανόμενη συλλογή με χιλιάδες αποφθέγματα, πλήρες εορτολόγιο, όλες τις παγκόσμιες ημέρες με την προέλευσή τους, και πολλά άλλα.

Ενημερωθείτε με μια ματιά για την τρέχουσα επικαιρότητα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, οργανώστε την ατζέντα σας και διασκεδάστε με κλασσικά παιχνίδια και κουίζ, όπως η τρίλιζα, η κρεμάλα και το σταυρόλεξο της εβδομάδας. Δοκιμάστε τις ιστορικές γνώσεις σας και κερδίστε!

Και αν αναζητάτε ένα σπάνιο δώρο για τους αγαπημένους σας ή και για τον εαυτό σας, σίγουρα θα το βρείτε στο Παλαιοπωλείον. Αποκτήστε μία αυθεντική εφημερίδα εποχής από την ημερομηνία που γεννηθήκατε και άλλα σπάνια αντικείμενα από το παρελθόν.

* Διαθέτετε ή διαχειρίζεστε κάποια ιστοσελίδα;
Γνωρίστε τις νέες υπηρεσίες για Webmasters: http://services.sansimera.gr/webmasters





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1047.html