Κάρτα σε Μπραντ Πητ - Αντζελίνα Τζολί έστειλε η Τζένιφερ Ανιστον


Ημερομηνία Πέμπτη, 15 Ιούν 2006 @ 10:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Αυτό θα πει ανωτερότητα κι ελληνικό μεγαλείο. Όπως ακούγεται και λέγεται, η Τζένιφερ Άνιστον έστειλε κάρτα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, όπου τους ευχήθηκε τα καλύτερα για την κόρη τους, Σιλό. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Άνιστον, από τη μέρα που γεννήθηκε η μικρή έχασε το κέφι της κι έχει κλειστεί ξανά στον εαυτό της.



Για παράδειγμα, στην τελευταία της επίσκεψη στην Γερμανία, για την πρεμιέρα της ταινίας «The Break - up» η Τζένιφερ ήταν αλλού γι αλλού κι όταν έσκαγε στους φωτογράφους ένα χαμόγελο, αυτό ήταν ντιπ για ντιπ παγωμένο. Που εκείνο το εκφραστικό χαμόγελο που μας έχει συνηθίσει; Που εκείνα τα γέλια και το κέφι που είχε σε κάθε της δημόσια εμφάνιση; Η Τζένιφερ ήτο φανερά μελαγχολική, ολίγον χαμένη και χαμογελούσε αμήχανα κάθε φορά που της φώναζε ένας φωτογράφος.

Μαζί της ήταν και ο νέος της αγαπημένος Βινς Βον με τον οποίο φωτογραφήθηκαν μαζί, έχοντας όμως ανάμεσά τους τον σκηνοθέτη της ταινίας. Μην ξεχνάμε και τη συνήθεια μας. Οι κακοκεφιές, λοιπόν, της Άνιστον έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι οφείλεται στη Σιλό και σε όλη τη δημοσιότητα που έχει πάρει η γέννηση του πιο «διάσημου μωρού»! Όπως και να έχει το πράγμα, η Τζένιφερ στέλνοντας την κάρτα, έδειξε την ανωτερότητά της και η ίδια ξέρει πως νιώθει.


Πηγή: e-go





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1046.html