Ο Γαταδότης έβαλε τα ..καλοκαιρινά του!


Ημερομηνία Πέμπτη, 25 Μάι 2006 @ 04:10
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Αλήθεια, ξέρετε τι είναι Γαταδότης; Οι απόψεις για την ετυμολογία της λέξης μπορεί ακόμη και τώρα να… διίστανται, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το gatadotis.gr ανανεώθηκε πλήρως, φόρεσε τα καλά του και συνεχίζει ακάθεκτο το ταξίδι του στο χώρο του ελληνικού internet.



O Gatadotis.gr, το περιο-δικό σας site, είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης με καθημερινή ανανέωση και συντακτική ομάδα 25 ατόμων. Αγγίζει και σχολιάζει με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα, καταθέτει με σαφήνεια και χωρίς εξαρτήσεις την άποψη του και προτρέπει τους αναγνώστες του να το ρίξουν... έξω μέσα από το ανανεωμένο και δυναμικό fun zone. Δε ξεχνάει, βέβαια, να φορέσει και τα... αθλητιCAT του παπούτσια...

Κυρίαρχο στοιχείο παραμένει η δυνατότητα παρέμβασης των αναγνωστών είτε με φιλοξενία δικών τους άρθρων είτε μέσω του forum του Γαταδότη. Νέα προσθήκη στις δραστηριότητες του site είναι η δημιουργία της ραδιοφωνικής ζώνης των Γαταδοτών, καθημερινά 20.00-22.00 μέσα από το www.lipsradio.gr.

Για το άμεσο μέλλον, έχουν προγραμματιστεί, πλήθος πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων που θα σας κάνουν να το πιστέψετε: Οι Γαταδότες είναι αποφασισμένοι να κάνουν αίσθηση στην πόλη αυτό το καλοκαίρι!

www.gatadotis.gr – το περιο-δικό σας site!





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1028.html