Κατεβάστε τώρα όλα τα τραγούδια της Eurovision 2006


Ημερομηνία Τετάρτη, 24 Μάι 2006 @ 01:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Aν είδατε τους ημιτελικούς, ή τους τελικούς, σίγουρα κάποια από τα τραγούδια σας έμειναν για την σκηνική παρουσία τους, τον ρυθμό, την μελωδία τους, ασχέτως της θέσης που ήρθαν και την πορεία που είχαν στην ψηφοφορία (εξάλλου, κάποια από τα φαβορί, κόπηκαν από την πρώτη βραδιά). Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε και τα 37 τραγούδια του φετεινού διαγωνισμού Eurovision και μάλιστα νόμιμα και σε απίστευτα καλή τιμή! Μόνο 11.90 ευρώ - και τα 37 (σχεδόν 30 λεπτά το τραγούδι - έκτπωση 71% από τις κανονικές τιμές)! H μοναδική προσφορά είναι από το mpGreek (το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα Ελληνικής μουσικής) και αφορά στο επίσημο διπλό CD που κυκλοφορεί από την MINOS-EMI..



Η διαδικασία είναι απλή:



Φυσικά, πριν αγοράσετε το διπλό CD μπορείτε να ακούσετε δείγματα από τα τραγούδια που εσείς ξεχωρίσατε στην Γιουροβίζιον του 2006 και ίσως να επιλέξετε να κατεβάσετε μεμονωμένα 1-2 ή 3.. (στην περίπτωση που είναι περισσότερα όμως θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν σας συμφέρει καλύτερα η προσφορά των 37 τραγουδιών για λιγότερο από 12 ευρώ)..

Φυσικά, στο ίδιο site θα βρείτε και ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί σε Ελληνική και ξένη δισκογραφία, με την επιλογή να κατεβάσετε τα τραγούδια που σας αρέσουν ή ολόκληρα τα cds με σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές. (μην ξεχνάτε: υπάρχουν και στο site μας, σε πραγματικό χρόνο, τα δημοφιλέστερα albums και τραγούδια σε downloads)

Θυμηθείτε: η εγγραφή είναι δωρεάν, οπότε μια ματιά (και πιθανότατα σύγκριση με άλλα online μουσικά καταστήματα) δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Καλά μουσικά downloads!





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1026.html