Δωρεάν τηλεοπτικές σειρές στο Internet από το ABC!


Ημερομηνία Τετάρτη, 10 Μάι 2006 @ 20:10
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας technews



Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμο, το ABC, ανακοίνωσε ότι από τον Μάιο θα διαθέσει δωρεάν τέσσερις από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του.

Μεταξύ αυτών είναι το Desperate Housewives και το Lost, και θα μπορείτε να τις κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας εντελώς δωρεάν!



Όπως είναι γνωστό αυτές οι σειρές είναι διαθέσιμες μέσο του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple, το iTunes Music Store, και στοιχίζουν περίπου 2 δολάρια το επεισόδιο και δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις. Από την άλλη, τα δωρεάν βίντεο θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις τις οποίες ο χρήστης δεν μπορεί να προσπεράσει.

Οι δύο άλλες σειρές που θα είναι διαθέσιμες είναι το Commander in Chief και ολόκληρη η σεζόν του Alias. Όλα τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο, ακριβώς μια μέρα μετά την προβολή τους στην τηλεόραση.

Μια πολύ καλή κίνηση από το ABC, θυμίζει λίγο την υπηρεσία Sky Broadband η οποία όμως είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατόχους-συνδρομητές του ψηφιακού πακέτου Sky Digital. Για να δούμε πότε και αν τα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα κάνουν κάτι αντίστοιχο.


Από το Technews.gr (www.technews.gr)





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1011.html