Μεγάλη Εβδομάδα


Ημερομηνία Κυριακή, 14 Απρ 2002 @ 08:38
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΚαλή Μ. Εβδομάδα! Τεράστια! Ακόμα εδώ είστε; Και με τον "κοξάκι" δεν βρήκατε ευκαιρία να την "πουλέψετε" για πουθενά, μια ώρα αρχύτερα;

Καλή Μ. Εβδομάδα! Τεράστια! Ακόμα εδώ είστε; Και με τον "κοξάκι" δεν βρήκατε ευκαιρία να την "πουλέψετε" για πουθενά, μια ώρα αρχύτερα; Ή μήπως βρίζετε την ώρα και την στιγμή που δεν δεχτήκατε το ρουσφέτι 'κείνον τον μπάρμπα που ήξερε τον υφυπουργό να σας διορίσει πουθενά σε κανά σχολείο, να κάθεστε τώρα όπως οι κανακάρηδες σας; Ή που δεν πήγατε καθηγητές Πληροφορικής που θα είχατε κι όλας διοριστεί αλλά χωθήκατε μεν στο δημόσιο, αλλά σαν πυροσβέστες; (!!!) ... Όπως και να έχει, πάρτε το απόφαση.. Μπήκαμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, και έχουμε ξεμείνει στην Αθήνα! Ουπς! Ξέχασα! Εγώ φεύγω για Σύρο σε λίγες μέρες.. Άρα ΕΧΕΤΕ ξεμείνει στην Αθήνα! Για τους φίλους μας στο Αίγιο, τα Χανιά και ολούθε, ισχύει το κλασσικό (εδώ το λεει κόσμος από την Παλλήνη και το Πόρτο Ράφτη): "δεν βλέπω το λόγο να φύγω, αφού είμαι ήδη στην εξοχή".. Στην γκόμενα να το εξηγήσετε όταν βρεθεί ο βαλές που θα την τρέχει στα σαλέ και στα θέρετρα... 5 συνεχή έτη με σούβλισμα παρέα με την ξεδοντιάρα γιαγιά σας και τον σαλιάρη παππού, ίσως την έχουν κουράσει λίγο..!

Ας δούμε όμως και τα ευχάριστα, τα θετικά... Χμμμμ... Εεεεμμμ... ΟΚ, τουλάχιστον η γιαγιά σας δεν θα σας αφήσει..! Και ο παππούς είναι γλύκας, αρκεί να μην σας φιλάει όταν έχει φαει περγαμόντο που τον λιγώνει, και αυξάνει την σιελόρροια..! "Τίποτα σαν την οικογένεια, έτσι δεν λένε;;" Και είστε και στην εξοχή! ;-)

Προσοχή στις "κροτίδες" και στα βαρελότα τώρα τις γιορτές.. Επίσης, στον επιτάφιο θέλω τα κοριτσάκια μαζεμένα τα μαλλάκια.. Με ενοχλεί πολύ η μυρωδιά της καμένης τρίχας.. Και έχω ένα κακό προαίσθημα, ότι και επιτάφιο θα πάω και Ανάσταση.. Τον "Κουστώ μου"..! Πού είναι τα παλιά καλά σλόγκαν του "Παρά Πέντε": "Φέτος το Πάσχα αναβάλλεται.. Βρέθηκε το πτώμα", κλπ.. Να παρηγορηθώ και εγώ λιγάκι! Θα το αντέξω όμως.. Πού θα μου πάει!

Είπαμε ότι αυτή την Πέμπτη δεν έχει ζωντανή εκπομπούλα, δεν το είπαμε; Το ξαναλέμε, καλού-κακού.. Μαρία, Κερασιά, Σπύρο, Μπίλλυ, Άγγελε, και λοιποί, έχετε φοβερό περιθώριο μέχρι την άαααααααλλη Πέμπτη (του Πάσχα που λέμε) να πείτε σε όλους τους φίλους σας να έχουν συντονιστεί για να ακούσουν την αφιέρωση σας! Και μένει και παραπάνω μέρες στο site, εεεε; (Χμ, τι άλλο μπορώ να σκεφτώ να φαίνεται θετικό το ότι θα την κάνουμε μια ολόκληρη εβδομάδα;;; ...Έμπνευση μηδέν!) Θα σας έλεγα να βρεθούμε σε κανα έκτακτο Δευτέρα - Τρίτη, αλλά έχω να βάλω 4 πλυντήρια για να ετοιμάσω ρούχα και δεν βγαίνω καρδιά μου..

Πέραν της πλάκας τώρα, καλά να περάσετε (μείνετε / φύγετε) και προσεκτικά! Ειδικά όσοι πάτε / 'ρθείτε οδηγώντας.. Άντε, καλή μας Ανάσταση (ακούστε κυρίλα τώρα) και είθε το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές μας αλλά και το νου αυτών που αναγκάζουν λαούς σε αλληλοσπαραγμό... (Πσσσσς, κατά το "κυρίλα" τώρα πάει το "ανατριχίλα"..)

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article10.html