Μπουκάλι στο κεφάλι έφαγε ο Morissey


Ημερομηνία Σάββατο, 14 Νοέ 2009 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Για να μην λέτε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα (βλέπε πετροπόλεμο στους Cure, πενηντάρικα στους Tsopana Rave, κλπ).. Μπουκάλι, και μάλιστα γυάλινο, έφαγε στο κεφάλι από το κοινό, κατά την διάρκεια συναυλίας, ο τραγουδιστής των (ex) Smiths, Jim Morrissey. Ισως εδώ τελειώνει η ομοιότητα με τον Ελλαδικό χώρο στις συναυλίες, αφού και ο τραγουδιστής και οι δημοσιογράφοι συγκλονίστηκαν από το γεγονός, με αποτέλεσμα η συναυλία να διακοπεί.



Ιδιαίτερα άτυχος φαίνεται να είναι τον τελευταίο καιρό ο πρώην frontman των Smiths καθώς στις 7 Νοεμβρίου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σκηνή του Liverpool Echo Arena διότι τον χτύπησε στο κεφάλι ένα μπουκάλι. Ενώ το κέφι είχε ανάψει και ο τραγουδιστής χτυπούσε ρυθμικά τα χέρια του μαζί με το κοινό, κάποιος απΆ το πλήθος εκσφενδόνισε ένα γυάλινο μπουκάλι από ποτό, το οποίο τον πέτυχε στο κεφάλι.

Ο Morrissey σοκαρισμένος από το γεγονός απλά είπε «αντίο» πέταξε το μικρόφωνο και κατέβηκε απΆ τη σκηνή. Μάλιστα αρνήθηκε να επιστρέψει μετά από 15 λεπτά, παρόλο που! οι fans του φώναζαν το όνομα του. Το γεγονός αυτό συνέβη δύο βδομάδες μετά τη κατάρρευση του τραγουδιστή στη σκηνή, στο Swindon που οδήγησε στην ακύρωση της συναυλίας.  ¶ραγε θα τριτώσει;







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1987.html