To iPhone 3G τώρα και από την Cosmote


Ημερομηνία Κυριακή, 22 Μάρ 2009 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



H Cosmote ανακοίνωσε την Παρασκευή την εμπορική διάθεση του iPhone 3G της Apple σε μια σειρά νέων οικονομικών προγραμμάτων. Με το λανσάρισμα του δημοφιλούς τηλεφώνου η εταιρεία εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη γερμανική Deutsche Telekom. Στο φθηνότερο από τα οκτώ οικονομικά προγράμματα «Cosmote i», το iPhone με αποθηκευτικό χώρο 8GB κοστίζει 419 ευρώ με συμβόλαιο διάρκειας 12 μηνών. Το μηνιαίο πάγιο των 20 ευρώ καλύπτει 50 λεπτά ομιλίας προς εθνικά δίκτυα και 250 MB για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η συσκευή (με 8 ή 16 GB αποθηκευτικό χώρο) προσφέρεται δωρεάν στα ακριβότερα προγράμματα με 18μηνη σύνδεση.



Με την εμπορική διάθεση του iPhone 3G εγκαινιάζεται μια σειρά από συνέργιες μεταξύ της Cosmote και της Deutsche Telekom, οι οποίες προχώρησαν την Πέμπτη σε διασύνδεση των διεθνών τηλεπικοινωνιακών τους υποδομών.


Νέο λειτουργικό

Η τρίτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος του iPhone και του iPod Touch θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι, ανακοίνωσε η Apple. Οι χρήστες του iPhone θα μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν, ενώ οι χρήστες του iPod Touch θα χρειαστεί να πληρώσουν 9,95 δολάρια (7,27 ευρώ).

To νέο λογισμικό ενσωματώνει 100 βελτιώσεις και νέες λειτουργίες, όπως δυνατότητα αντιγραφής, αποκοπής και επικόλλησης (copy, cut, paste), MMS και εργαλείο αναζήτησης. Δεν υποστηρίζει πάντως βίντεο Flash.

Η Apple χαρακτήρισε επίσης «εντυπωσιακή» την επιτυχία του App Store, το οποίο προσφέρει για κατέβασμα 25.000 εφαρμογές για το iPhone και iPod Touch, δωρεάν και μη. Μέχρι στιγμής το App Store έχει εξυπηρετήσει γύρω στα 800 εκατομμύρια downloads.

Πηγή: in.gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1852.html