Δηλητήριο στον καφέ για τον κακό σύζυγο


Ημερομηνία Τετάρτη, 10 Οκτ 2007 @ 05:05
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Πικρό… καφέ «κέρασε» τον σύζυγό της μία γυναίκα από τη Μυτιλήνη! Η 38χρονη, που συνελήφθη στην περιοχή Παπάδο της Γέρας Λέσβου για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του άνδρα της, ομολόγησε ότι είχε ρίξει δηλητήριο στον καφέ που του έφτιαξε, με σκοπό να τον σκοτώσει.



Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3.30 μ.μ. το περασμένο Σάββατο, όταν ο 45χρονος, που νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης, ζήτησε από τη γυναίκα του να του φτιάξει ελληνικό καφέ. Εκείνη τότε φέρεται να έβαλε στο μπρίκι, εκτός από ζάχαρη και καφέ, και κάποια ποσότητα από το φυτοφάρμακο, το οποίο χρησιμοποιείται και για την εξόντωση ποντικιών.

Ο 45χρονος δοκίμασε τον καφέ, η γεύση του οποίου του φάνηκε πολύ πικρή και έπειτα από δύο-τρεις γουλιές διαμαρτυρήθηκε στη γυναίκα του. Παράλληλα, σηκώθηκε για να πάει να φτιάξει μόνος του άλλο, αλλά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Η 38χρονη, που φαίνεται πως φοβήθηκε, κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική. Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Η παραλίγο συζυγοκτόνος ομολόγησε την πράξη της στις 3.40 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σύμφωνα πάντως με τους γείτονες του ζευγαριού, το οποίο έχει και δύο παιδιά, ηλικίας έξι και δύο ετών, οι μεταξύ τους σχέσεις δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες. Καβγάδιζαν συχνά, ενώ η 38χρονη φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φιλικά της πρόσωπα ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε συστηματικά και είχε ερωμένες.


της Ευας Παπαδάτου από την Εσπρέσο





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1462.html